Online Walk&Talk bijeenkomsten

STEENBERGEN - Biblotheek West-Brabant organiseert samen met De Levende Sollicitatiegids online Walk&Talk bijeenkomsten. Met deze netwerkbijeenkomsten biedt Bibliotheek West-Brabant werkzoekenden de kans om op een héle laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen op te doen én te delen.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Midden-Brabant. Nu het niet mogelijk is om elkaar in groepsverband te ontmoeten, biedt Bibliotheek West-Brabant deze bijeenkomsten online aan. Natuurlijk is er ook online ruimte om al je vragen over het zoeken naar werk te stellen. Je bent van harte welkom om mee te doen. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Er zijn voorlopig vier online bijeenkomsten. Tijdens de eerste online bijeenkomst krijg je allerlei tips van Debbie Heijne, deskundige van De Levende Sollicitatiegids. Zij heeft met haar positieve en praktische aanpak verfrissende ideeën om kansen te ontdekken in onze snel veranderende arbeidsmarkt, zodat je ook in coronatijden succesvol (virtueel) kunt solliciteren. Het thema van de eerste bijeenkomst is dan ook: ‘solliciteren in coronatijd’. Alle informatie over de online Walk&Talk vind je op www.bibliotheekwb.nl/onlinewalkentalk.

Walk&Talk Online bijeenkomsten

Maandag 15 juni 10.00-11.30 uur

Maandag 20 juli 10.00-11.30 uur

Maandag 17 augustus 10.00-11.30 uur

Maandag 21 september 10.00-11.30 uur

Aanmelden kan via walktalk@bibliotheekwb.nl. Wanneer je dit gedaan hebt, ontvang je een bevestigingsmail. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvang je een e-mail met hierin een link. Via deze link kun je deelnemen aan de online Walk&Talk. Voor meer informatie kun je ook bellen naar Esther Hartog: 06-23225190. [l]