Gaat u ook voor glasvezel? Er is veel hulp voor u beschikbaar!

STEENBERGEN - De glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk in Steenbergen en Welberg is in volle gang. Als 25% van de inwoners zich vóór 6 juli inschrijft, gaat de aanleg door.


Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het maken van een keuze tussen de verschillende telecomaanbieders en abonnementen wel wat hulp kunt gebruiken. Bezoek dan een informatie- en aanmeldbijeenkomst of neem contact op met een lokale verkoper, een ambassadeur of een telecomaanbieder. Zij helpen u graag!


Informatie- en aanmeldbijeenkomsten

Tijdens deze bijeenkomsten staan wij samen met de lokale verkopers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen bij uw aanmelding. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom is vooraf aanmelden verplicht. Per sessie is er plek voor 8 geïnteresseerden. Ga naar gavoorglasvezel.nl om een plekje te reserveren.

De bijeenkomsten vinden plaats bij ’t Cromwiel, Krommeweg 1 in Steenbergen op de volgende data en tijdstippen:

- Dinsdag 16 juni, woensdag 24 juni en donderdag 2 juli. Per avond zijn er 3 sessies: om 18.30, 19.30 of 20.30 uur.

- Zaterdag 27 juni en zaterdag 4 juli. Op beide dagen zijn er 7 sessies, tussen 9.00 en 15.30 uur.

Kijk op gavoorglasvezel.nl voor een overzicht van alle tijdstippen en om u aan te melden.


Lokale verkopers

De lokale verkopers staan ook voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij uw keuze voor een abonnement dat het beste bij u past. Op onze website vindt u de contactgegevens van de lokale verkopers. Als u zich aanmeldt via een lokale verkoper, steunt u tevens het verenigingsleven. Per aanmelding ontvangt een deelnemende vereniging naar keuze namelijk een donatie van 10 euro!


Telecomaanbieders

U kunt zich natuurlijk ook rechtstreeks aanmelden bij een van de telecomaanbieders: Caiway, DELTA, Helden van Nu of Online.nl.


Doet u mee?

Uw aanmelding draagt bij aan het behalen van de benodigde 25% deelname. Misschien twijfelt u nog? Probeer dan glasvezel voor één jaar zodat u de voordelen kunt ondervinden en uw woning is voorbereid op de toekomst. U doet het dan ook voor uw buurtbewoners, de scholen, ondernemers en het verenigingsleven in Steenbergen en Welberg.

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.[l]