Vacatures VIP Steenbergen

Vrijwilliger voor tussenschoolse opvang in Steenbergen (389)

De TussenSchoolse Opvang (TSO) van basisschool Marina Regina wil graag zo snel mogelijk in contact komen met een vrijwilliger die tot de schoolvakantie wil helpen bij het overblijven. Ben jij iemand of ken jij iemand die een handje wil helpen, neem dan snel contact op.

Ook voor na de schoolvakantie is er plek voor nieuwe vrijwilligers die er plezier in hebben om de kinderen een aangenaam overblijf op de TSO te geven. Basisschool Marina Regina is onderdeel Stichting LPS-Breek4U en biedt haar vrijwilligers een professionele organisatie specifiek voor TSO en een gezellig team om mee samen te werken.


Verkoopmedewerker (342)

De Wereldwinkel verkoopt (kado) artikelen uit veel delen van de wereld, o.a. uit Indonesië, Vietnam, Mexico, Zimbabwe en Sri Lanka. Naast deze mooie en steeds wisselende collectie worden er Fairtrade producten verkocht zoals koffie, thee, wijn en chocolade. Verder verkopen zij cadeaubonnen (vanaf € 5,00).

De Wereldwinkel zoekt momenteel verkoopmedewerkers die op vrijwillige basis in de winkel de mooie en leuke producten willen verkopen en andere voorkomende werkzaamheden willen verrichten. Leuke winkelwerkzaamheden in een heel leuk team!


Repair medewerker (325)

De Ontmoetingswinkel wil één keer in de maand een repair café voor mannen beginnen. Dit houdt in dat mensen met kleine vragen op technisch gebied hier terecht kunnen. Dit kan zijn hulp bij pc gebruik of een kleine reparatie aan kleine huishoudelijke artikelen zoals een strijkijzer, schemerlampen, printplaten enz. Kom met je kapotte spullen naar de Ontmoetingswinkel en probeer samen met andere ‘klussers’ het meegebrachte weer aan de praat of gemaakt te krijgen, onder het genot van een kopje koffie of thee. Ben jij een handige (technische) man en lijkt het je leuk om dit samen op te zetten loop dan eens langs in de winkel.


Interesse

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien?

Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl. Je kunt je veilig inschrijven op de website en direct contact leggen met de juiste contactpersoon van een organisatie.
Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Steenbergen. Telefoonnummer 0167 750 850.[n]