Afbeelding
Foto: Iep Bergsma

Een vakantieguide om je in de sfeer te brengen


DINTELOORD - Op zaterdagmorgen een interview met de enthousiaste Sylvia van der Zande.
Een vrouw met creatiekracht. Schrijfster, maker en blogger van ‘Laidback Lifestyle’. Op dit blog nu ook een Vakantie Guide. Een gids vol tips om thuis de juiste vakantiesfeer te creëren, of eenmaal weer thuis dat fijne vakantiegevoel vast te houden. Enthousiast vertelt Sylvia over; op de fiets door Antwerpen rijden (verdwalen mag) en Salsa dansen in Zuid-Amerika. Een mooi gesprek ontstaat en dit artikel schrijft eigenlijk zichzelf.


Door Kitty van Peer


Inspireren
Sylvia, opgegroeid in de polders bij Halsteren, woont inmiddels al jaren met haar gezin in Dinteloord en werkt in de modebranche. Daarnaast heeft zij een lifestyleblog waarmee ze mensen wil inspireren. “Mijn blog gaat over bewust leven en geeft tegelijkertijd een Laidback vakantiegevoel. Als styliste en lifestyleblogger vind ik niets leuker dan mensen te inspireren om de mooiste versie van zichzelf te worden. Om dat te bereiken is het belangrijk om te weten wie je bent en wat er bij je past. Soms moet je hiervoor stoppen met vliegen en het leven laten fladderen”, aldus Sylvia.

De Vakantie Guide
Vanwege de huidige corona-vakantietijd heeft blogger Sylvia een Vakantie Guide (e-book) gemaakt. Een gids waarin ze handige tips heeft gebundeld. Via muziek, recepten, boeken en nog veel meer andere bruikbare tips, neemt ze je mee over de grenzen. “Omdat veel vakanties deze zomer geannuleerd zijn en mensen veelvuldig thuis of in eigen land verblijven, wilde ik iets maken dat mensen zou inspireren, om ook thuis die typische vakantiesfeer te creëren. Dat doe ik door 6 verschillende vakantielanden als inspiratie te gebruiken”, legt Sylvia uit. “Hierdoor krijg je ideeën die je heel makkelijk thuis kan toepassen”.
Welke landen dat zijn? De gids is gratis te downloaden via haar website www.laidbacklifestyle.nl.

Laidback lifestyle, het keerpunt en leven vanuit je hart
Op het blog Laidbacklifestyle vind je naast de tips voor het ideale vakantiegevoel ook tools voor diepere inzichten en persoonlijke groei. Nadat ze op jonge leeftijd haar moeder Phili (van der Zande) verloor, veranderde het leven van Sylvia. “Mijn leven dat zo zorgeloos leek veranderde, het leek of er ook een stukje van mezelf gestorven was”, deelt Sylvia. Ik kwam tijdens die periode van rouw en drukte thuis te zitten en moest met mezelf aan de slag. Mijn zoektocht om tot de kern van mezelf te komen bracht me nieuwe inzichten. Inzichten die ik het graag deel. Hopelijk inspireer ik mensen om dát te doen wat bij ze past en te leven vanuit hun hart. Want vanuit daar ontstaan de mooiste dingen”.


Creëren en mensen blij maken
“Ik word oprecht blij wanneer ik als styliste, mensen een goed gevoel kan geven met het juiste kledingadvies en datzelfde doe ik ook op mijn blog, met tips en tricks voor een bewuster leven”, verduidelijkt Sylvia.

In de vakantiegids staan toegankelijke manieren om de voor jou juiste sfeer te creëren.
In deze tijd van beperkingen en dichte grenzen, blogt Sylvia van der Zande dat fijne vakantie- vrijheidsgevoel graag naar je toe. [n]