Kerkelijke vieringen in de gemeente Steenbergen

STEENBERGEN

Sint Annaparochie
Parochiesecretariaat tel. 0167-561671. E-mail: par.secretariaat@sintannaparochie.com. Post: Postbus 145, 4650 AC Steenbergen. www.sintannaparochie.com. Het secretariaat, gevestigd in de Gummaruskerk, is op maandag, woensdag, en vrijdag geopend van 9.15-11.30u. Aan het begin van de Vredesweek 19 t/m 27 september is er een extra collecte in alle kerken voor vredesorganisatie PAX. Over de hele wereld ondersteunt PAX het vredeswerk van krachtige en vaak jonge mensen in hun strijd voor vrede en rechtvaardigheid. Daarvoor is uiteraard geld nodig. Al met een bescheiden bedrag kunt u PAX helpen dit belangrijke werk voort te zetten. Iedere bijdrage helpt, dus mogen zij op u rekenen?

St. Gummaruskerk
Kerkdiensten: jaarcyclus A.
Zaterdag 19 september 17.00u: pastor S. Chazhoor. Paul Kil Fam. Vermuë-Rijk; Thomas v.d. Riet v.w. zijn verj. (kruisje ophalen).
Zondag 20 september 9.30u: pater B. v. Schaik. Paul Kil; overl. familie v. Kaam-de Waal; Koos Brooijmans e.v. Corry Brooijmans-Mouwen.
Maandag 21 september 19.00u: pastor S. Chazhoor.

Protestantse kerk
Iedere zondag om 10.00u dienst. U bent allen van harte welkom. Kunt u niet komen kunt u de dienst via kerkomroep.nl beluisteren. Zondag 20 september is er een speciale dienst om 10.00u. Het de startzondag van het winterwerk en tevens wordt er een kind gedoopt.


NIEUW-VOSSEMEER

H. Joannes de Doper
Zondag 20 september: Woord Gebed Communieviering door de Werkgroep. Intenties: Lindert en Pietje Bosters-Laane en hun dochters Truus en Anneke. Extra collecte t.b.v. Vredesweek.
Maandag 21 september 18.00u: H. Mis.
Woensdag 23 september 19.00u: H. Mis.
Donderdag 24 september 19.00u: Medjugorjeviering en Rozenkransgebed.

Protestantse Gemeente te Halsteren en Nieuw Vossemeer
Op dit moment worden er, in verband met de coronamaatregelen, geen kerkdiensten gehouden in het Kerkje aan de Voorstraat te Nieuw-Vossemeer, maar in de Sint-Martinuskerk, Dorpsstraat 20 te Halsteren. U bent daar van harte welkom. Aanvang eredienst 10.00 uur. Ook kunt u de kerkdienst volgen op YouTube Videokanaal PGHNV of via www.kerkomroep.nl. Meer informatie over onze protestantse gemeente en de kerkdiensten vindt u op onze website http://halsteren-nieuwvossemeer.protestantsekerk.net/


KRUISLAND

H. Georgius geloofsgemeenschap
Zondag 20 september 11.00u: Eucharistieviering. Zang: Gemengd koor. Misintenties: Anneke de Blaay, Jo de Jongh-Dingemans. Voorganger: pastor Sebastian Chazhoor. Lector: Adrie van Etten. Koster: Ad Huijsmans.


DINTELOORD

Nederlands Hervormde Gemeente
Zondag 20 september: 10.00u Ds. A. Vastenhoud; 18.30u Ds. J.W.J. Guis uit Poeldijk.

Gereformeerde kerk Dinteloord en Steenbergen
Steenbergseweg 2, Dinteloord; www.pkndinteloord.nl. Op de startzondag (20 september) willen we met alle jeugdleden van onze kerk rond 11.30 uur starten met een wandeling van ca. 5 km rondom Dinteloord met ieder 5 liter water op de rug om te voelen wat het betekent als je niet dichtbij toegang hebt tot schoon water. De opbrengst van deze sponsorloop komt ten goede aan het waterputten voor Cambodja project. Wilt u meesponsoren, neem dan even contact met ons op via scriba@pkndinteloord.nl.[n]