Openstaande vacatures bij VIP Steenbergen

STEENBERGEN - Vacatures Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen.


Tuinhulp Landgoed De Hertgang: Vrijwillige tuinhulpen onderhouden de tuinen en het arboretum onder leiding van een tuinbaas. Iedere maandag- en dinsdagochtend is een groepje van 4 tot 6 vrijwilligers actief. Sommige vrijwilligers komen 1 ochtend in de week, andere 2 ochtenden per week. Het gaat om alle voorkomende werkzaamheden, zoals wieden, maaien, bijsnoeien, heggen knippen, groenafval afvoeren enz. In de winterperiode ook het grotere snoeiwerk. Groenervaring gewenst, maar niet noodzakelijk. Handigheid met gereedschap en machines voor het onderhoud zoals maaier, elektrische heggenschaar, bosmaaier, bladblazer, tractor is gewenst.

Zorghuys Steenbergen: Zorghuys Steenbergen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om onze bewoners net een beetje extra aandacht te geven. Wij denken aan het spelen van een spelletje, muziek luisteren, gezellig met elkaar een kopje koffie drinken, ondersteuning bij een dagactiviteit of misschien een leuke avondwandeling en samen een borreltje drinken met een hapje erbij. Er zijn zoveel mogelijkheden waar je als vrijwilliger iets in zou kunnen betekenen. Daarnaast zoeken we voor alle dagen in de week vrijwilligers die onze bewoners bij het ontbijt (van 8.30-11u) en bij het avondeten (van 18u tot 20u) willen begeleiden.

Vrijwilliger dagbesteding: Dagbesteding Bee At Home staat voor het thuis gevoel. Jouw talenten en kwaliteiten zijn bij ons meer dan welkom. Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij de meest voorkomende taken zoals o.a. assisteren bij het activiteitenprogramma en het mee helpen met tafels dekken en afruimen, koffie en thee zetten. Ook samen een gezellig spelletje doen of lekker buiten wandelen behoren tot de mogelijkheden. Maar vooral een praatje maken met de mensen en zorgen dat ze zich op hun gemak én thuis voelen. Een leuke dag met dankbare ouderen is je beloning én die is meestal onbetaalbaar!

Informatie

Geïnteresseerd? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en schrijf je in. Via onze website kun je op een veilige manier reageren. Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, 0167-750 850 / 06-3926 7945 (tijdens kantooruren). E-mailadres info@vipsteenbergen.nl. Het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom/Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.[n]