Wijzijn Steenbergen laat zich zien op de Welberg

STEENBERG/ WELBERG - Wijzijn Traversegroep is vanaf 8 oktober, 14.30u-15.30u, om de week te vinden in de Vaert op de Welberg. Vanaf deze dag kunt u komen kennismaken met het kernteam wat er speciaal voor uw dorp is. Binnenkort zal er ook een spreekuur komen voor Steenbergen, hierover snel meer informatie.


Vanuit Wijzijn Traversegroep is kernteam Steenbergen/Welberg vertegenwoordigd door maatschappelijk werkers Shirley Oomen en Carmen Kamp, welzijnswerkers/mantelzorgondersteuner Agatha van Loenhout en Joyce Joosen, jongerenwerk/jeugd en preventie medewerkers Judith Janse en Jessy van Hooydonck.


Breed netwerk

Inwoners van de Welberg kunnen terecht met allerhande vragen die hen bezighouden in het dagelijks leven. Of het nu gaat om financiƫle vraagstukken, persoonlijke vragen of vragen over uw persoonlijke ontwikkeling, vragen voortkomend uit een beperking, vragen omtrent de woonomgeving, problemen in uw leefomgeving, vrijwilligerswerk, het organiseren van activiteiten of gewoon lekker een praatje maken. Ze staan graag klaar om alles wat leeft aan te horen. Kernteam Steenbergen/Welberg heeft een breed netwerk en kan helpen of ondersteunen waar nodig.


Informatie

Heb je vragen of wil je graag in contact komen met kernteam Steenbergen/Welberg, stuur dan een mail naar jessy.vanhooydonck@wijzijntraversegroep.nl (binnenkort zal ons algemene mailadres de lucht in gaan) of bel naar 0167-750850 (maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00).[n]