Openstaande vacatures bij VIP Steenbergen

STEENBERGEN - Vacatures Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen.


De tussenschoolse opvang op de Steenbergse LPS scholen kan een helpende hand gebruiken! LPS-Breek4U is op zoek naar vrijwilligers voor de Steenbergse basisscholen, Pius X in Welberg en de Maria Regina en Gummarus in Steenbergen. Stichting LPS-Breek4U biedt haar vrijwilligers een professionele organisatie en een gezellig team om mee samen te werken. En natuurlijk de voldoening van een lach of een gesprekje met een kind of collega vrijwilliger. Uw eigen kinderen blijven mogen gratis overblijven als u werkt.
Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord zoekt vrijwilligers voor het vervoer van deelnemers aan de leervoorziening en dagbesteding voor volwassenen en ouderen. De deelnemers worden 's morgens vanaf het huisadres of een station opgehaald rond 9 uur. Zij starten om half 10. 's Middags om half 4 eindigt de dagbesteding en worden de deelnemers weer naar huis/station gebracht. We vragen hiervoor enthousiaste vrijwilligers in het bezit van een geldig rijbewijs. Er kan ook met een auto van Zorghoeve Kakelbont gereden worden. De vrijwilliger moet dan wel zelf naar de Zorghoeve kunnen komen.

Vrijwilliger gezocht voor de afdeling houtbewerking. Zorghoeve Kakelbont is ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Op dit moment is er dringend behoefte aan vrijwilligers die kunnen helpen met houtbewerking. Ook voor andere werkzaamheden kun je je aanmelden zoals werken in de moestuin met deelnemers, creatieve activiteiten met deelnemers, boodschappen doen of koken met deelnemers. En misschien heb je zelf nog leuke en goede ideeën. Zorghoeve Kakelbont nodigt vrijwilligers uit om mee te denken. Vrijwilligerswerk bij Zorghoeve Kakelbont zorgt voor veel voldoening en plezier!


Informatie
Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en schrijf je in. Het Vrijwilligersinformatiepunt is telefonisch bereikbaar via 167-750 850 (WijZijn) en 06-3926 7945. Het e-mailadres is vipsteenbergen@wijzijntraversegroep.nl Het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom/Steenbergen is onderdeel van welzijnsorganisatie WijZijn Traverse Groep.[n]