Vacatures Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen

STEENBERGEN - Openstaande vacatures VIP Steenbergen.


De Zonnebloem afd. Dinteloord zoekt een penningmeester: De huidige penningmeester van de Zonnebloem afdeling Dinteloord gaat stoppen en dus wordt er gezocht naar een nieuwe penningmeester. Jouw werk bestaat uit het beheren van de financiële administratie van Zonnebloem Dinteloord. Dit gebeurt aan de hand van een speciaal programma van de Zonnebloem. Als penningmeester woon je de bestuurs- en vrijwilligersvergaderingen bij en ben je indien mogelijk ook aanwezig bij activiteiten.

Vrijwilliger Alzheimer Café: Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening en dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Wij zoeken een vrijwilliger met interesse in het werk van de Alzheimer Stichting en die ervoor zorgt dat de informatie op de infotafel up-to-date blijft.

Diverse vrijwilligers gezocht voor WijZijn Steenbergen: Bij de welzijnsorganisaties WijZijn Steenbergen kun je zeker vrijwilligerswerk vinden dat bij je past. Veel diensten en activiteiten zijn erop gericht om senioren en mensen met een beperking, actief te laten deelnemen aan de samenleving. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter veel initiatieven. Doe mee en word ook vrijwilliger! WijZijn is op zoek naar klusvrijwilligers, tuinmannen/-vrouwen, mensen voor de maaltijdendienst, maatjes en gezelschap voor ouderen. Dus keuze genoeg! Wil je iets betekenen voor senioren en mensen met een beperking, meld je dan nu aan!

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures inzien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en schrijf je in. Via onze website kun je op een veilige manier reageren op een of meerdere vrijwilligersvacatures. Het Vrijwilligersinformatiepunt is telefonisch bereikbaar via 167-750 850 (WijZijn) en 06-3926 7945. Het e-mailadres is vipsteenbergen@wijzijntraversegroep.nl Het Vrijwilligers Informatie Punt Bergen op Zoom/Steenbergen is onderdeel van welzijnsorganisatie WijZijn Traverse Groep.[n]