Bewoners en begeleiders van SDW woonlocatie Dinteloord werden in deze lastige tijd met coronabesmettingen gesteund met onder andere kaartjes, ballonnen én verse kibbeling.
Bewoners en begeleiders van SDW woonlocatie Dinteloord werden in deze lastige tijd met coronabesmettingen gesteund met onder andere kaartjes, ballonnen én verse kibbeling. SDW

Steun uit vele hoeken voor SDW Woonlocatie Dinteloord

DINTELOORD - De afgelopen weken waren voor de bewoners van SDW woonlocatie Dinteloord niet makkelijk. Deze locatie heeft twaalf appartementen en drie groepswoningen waar cliënten met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand zelfstandig en begeleid wonen.


Op deze locatie waren er zowel bewoners als begeleiders ziek door het coronavirus. Een spannende en moeilijke tijd, maar gelukkig kregen zij hulp uit diverse hoeken.


Samen kregen zij het coronavirus weer onder controle


Graag bedanken zij iedereen die hen in deze periode heeft gesteund met bloemen, kaartjes, telefoontjes, ballonnen, koeken, extra handen, etc. Om het team te ondersteunen, kregen ze ook hulp van collega’s van andere teams bij SDW. Zo sprong onder meer een collega van SDW dagcentrum de Pompon een aantal keer bij om hen te helpen. Samen met vishandel Schot van Dijke uit Tholen zorgde zij voor een portie verse kibbeling om de bewoners een hart onder de riem te steken. Al met al een prachtig voorbeeld van #SamenSDW.


Over SDW

SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij willen hun zelfstandigheid en talenten ontwikkelen en de vrijwilligers en professionals van SDW ondersteunen daarbij. Zodat deze kwetsbare burgers kunnen leven zoals zij willen en mee kunnen doen. Meer informatie over de ondersteuning van SDW is te vinden op www.sdw.nl of te verkrijgen via SDW Startpunt: startpunt@sdwzorg.nl of telefoon 088-259 3010.[n]