Roparunteams bezorgen
uw kerstpost

STEENBERGEN - Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar een kerstpostactie t.b.v. de Roparun gehouden. Het belangrijkste van deze actie is dat uw kerstgroet door deze bezorging extra geld oplevert voor mensen met kanker.


U plakt geen postzegel op de kaart, maar deponeert het totale bedrag van de post (aantal kaarten x € 0,60) in een aparte envelop in de bus. Tot 12 december 15.00 uur staan “brievenbussen” klaar (containers van Saver) op de inmiddels vertrouwde adressen, herkenbaar aan logo’s van de Roparunteams Door Dik & Dun, ’t Lopend Vuurke en De Brabantse Wal. Hierin kan men de kerstkaarten posten.
Voorwaarden bezorging: Poststukken mogen maximaal het formaat A5 zijn; geen post voor postbusnummers; de bezorging zal enkel binnen grenzen van onder genoemde plaatsen geschieden; bedrijven met grote hoeveelheden post voor betreffende plaatsen, kunnen contact opnemen met de betreffende teams.


Bezorging
Hoe en wanneer wordt de post bezorgd? De post wordt afgestempeld als ‘Roparun-post'. Leden en vrijwilligers van de organiserende Roparunteams bezorgen alle kerstpost in het weekend voor de kerstdagen in Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen, De Heen, Kruisland.
Waar staat de brievenbussen? Lepelstraat: Slagerij Kats; Steenbergen: Albert Heijn, Jumbo en Hema; Dinteloord: HUBO bouwmarkt; Nieuw-Vossemeer: Kapsalon Bij Marieke.
www.runningteamdebrabantsewal.com, www.lopendvuurke.nl en
www.dikendunroparun.nl [n]