Kerkelijke vieringen in Moerdijk

IRK Immanuel- en Bernardusparochie: 0168-323218, www.immanuel-parochie.eu, info@immanuel-parochie.eu; 0165-330502, www.bernardusparochie.nl, info@bernardusparochie.nl.
De vieringen in de kerken van de Immanuel- en Bernardusparochie zijn voor kerkgangers toegankelijk, behalve in de H. Bartholomeuskerk in Zevenbergschen Hoek. De maatregelen voor het bijwonen van een viering blijven onveranderd van kracht. Dat betekent dat maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, dat vooraf aanmelden voor een viering verplicht is en dat het dragen van een mondkapje dringend wordt geadviseerd. De vieringen in de Basiliek in Oudenbosch en in de H. Jacobus de Meerdere kerk in Fijnaart zijn te volgen via Kerkdienstgemist.nl. Voor de vieringen in Fijnaart geldt dat u ook kunt kijken via onze website www.immanuel-parochie.eu. Op de startpagina gebruikt u daarvoor de knop KERK TV. U wordt dan automatisch doorgeschakeld. U kunt ook op een later tijdstip de viering terugkijken.

Cluster west: Kernen Fijnaart, Willemstad, Noordhoek en Klundert
RK Heilige Jacobus de Meerdere kerk te Fijnaart: e-mail: pkwest@immanuel-parochie.eu. Zondag 7 februari: 9.30u Eucharistieviering, voorgangers priester assistent A. Schuerman en em. diaken M. Bastiaansen. Intenties: Lies v. Merrienboer-Korst, Marie Meeuwisse-Korst, Adrie Voster-Vlasblom, Everdina v. Kaam-v. Est. Aanmelden voor de vieringen op werkdagen tussen 10.00 en 11.30u, tel. 06-18066253 / 06-23430282 of per mail: pkwest@immanuel-parochie.eu. U bent welkom als dit ook aan u bevestigd is.

Joannes De Doper te Klundert: Maria-kapel open op zaterdag 10 tot 17u voor het aansteken van een kaarsje en gebed tot O.L.Vrouw. Geen spreekuur.

Cluster midden: Kern Zevenbergen
RK Heilige Bartholomeus kerk te Zevenbergen e-mail: pkmidden@immanuel-parochie.eu. Contact: werkdagen 8.30-11.30u Bartholomeushuis. Zondag 7 februari: 11.00u Eucharistieviering, voorganger em. pastoor P. de Rooij. Intenties: Jan Franken e.v. Anneke Diepstraten (jgt). Aanmelden voor de vieringen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00u op 0168-323567 of per e-mail pkmidden@immanuel-parochie.eu.

Cluster Oost: Kernen Zevenbergschen Hoek, Lage Zwaluwe, Moerdijk en Langeweg
RK Heilige Bartholomeus kerk te Zevenbergschen Hoek e-mail: pkoost@immanuel-parochie.eu. Geen publieke viering. Intenties: em. pastoor Vervaet, Jacobus en Anna v. Oers en zonen Piet en Jos (worden in de viering vanuit de kerk in Fijnaart genoemd).

Johannes de Doper Standdaarbuiten: Secretariaat: Basiliek H.H. Agatha en Barbara, Markt 59, 4731 HN Oudenbosch, 0165-3330502, basiliek@bernardusparochie.nl; werkdagen bereikbaar 09.00-12.00u. Zondag 7 februari: 11.00u Basiliek, Eucharistieviering, voorgangers pastoor M. Prasing en pastoraal werker P. Derks. Intenties: Pastoor Charles Suijkerbuijk, overl. ouders Buijs-Perdaems, Anny Buijs, overl. ouders Cor en Lucie Verpaalen-Theunissen en hun dochtertje Ceciel, overl. echtpaar Piet en Mien Bartels-Meeuwesen, Joke Suijkerbuijk w.v. Jan de Wildt, Riet de Bont e.v. Gerard v.d. Lint, Frans Slooters en familie, jgt. Rina v. Maniƫn-v. Meel. Aanmelden voor de vieringen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00u op 0165-330502.


Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Zevenbergen: www.NoordhavenKerk.nl. Onze kerkdiensten zijn op afstand te volgen via www.kerkomroep.nl (alleen geluid) en www.youtube.com (beeld en geluid). Op beide platformen zijn we te vinden met de zoektermen 'NoordhavenKerk' en 'GKv Zevenbergen'.
Gereformeerde Kerk Zevenbergen: www.gereformeerdekerkzevenbergen.nl. Zondag 7 februari: 10.00u Ds. Evelien Barendregt, Dinteloord. De diensten worden uitgezonden via kerkomroep.nl/Gereformeerde kerk Zevenbergen.
Hervormde Gemeente Zevenbergen: Zondag 7 februari: Kinderdienst 10.00u ds. G.W. Oostermann. De kerkdienst is te volgen via de kerkradio of de website www.kerkdienstgemist.nl. www.hervormdzevenbergen.nl
Hervormde Gemeente Klundert: Zondagse kerkdienst in Hervormde Kerk van Klundert via www.kerkdienstgemist.nl rechtstreeks te beluisteren 10.00u en 18.30u. Volgens de geldende richtlijnen van de RIVM zijn ook kerkgangers van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via ikwilzondagnaardekerk@gmail.com.
Gereformeerde Kerk Klundert: Zondag 7 februari: Ds. T Wegman, Zeist. Dienst is via internet te bekijken: www.gkklundert.nl.
Protestantse Gemeente te Fijnaart/Heijningen/Standdaarbuiten: www.pknfijnaart.nl
Zondag 7 februari: 10.00u F.C.de Ronde De Dorpskerk. Online via: pknfijnaart.nl of kerkdienst gemist[n]