Roparun Team 51 - klaar voor de start!
Roparun Team 51 - klaar voor de start!

Sport jij mee voor het goede doel?

MOERDIJK - Kom in beweging en sport mee met Beat The Best. Bij dit evenement kan je je sportieve grens verleggen en tegelijkertijd het leven van ernstig zieke kankerpatiënten wat mooier maken. Ga jij de uitdaging aan?


Het belang van beweging om gezond te blijven staat door de coronapandemie volop in de schijnwerpers.
De virusuitbraak zorgt er echter ook voor dat heel veel sportevenementen niet doorgaan. Dat gold ook voor de Roparun editie van 2020.
De Roparun is een stichting die een jaarlijkse estafetteloop organiseert om donaties binnen te halen voor de mooie goede doelen die de stichting steunt.
Doelen die gericht zijn om de strijd van kankerpatiënten en hun familie iets dragelijker te maken.


Roparun in Nederland
De komende editie van de Roparun is speciaal.
Het wordt de 30e editie en vindt voor het eerst volledig in Nederland plaats, met Landgraaf als startlocatie en de finish in Rotterdam.
De Unilever Vitality Runners (Roparun Team 51) is een van de deelnemende teams en zij kijken uit naar hun 25e deelname.


Beat The Best
Om mensen in beweging te krijgen en om tegelijkertijd geld op te halen voor het goede doel, organiseert dit Roparunteam een virtual challenge: Beat The Best.
Hiermee dagen ze je uit om individueel je grenzen te verleggen. Met Beat The Best kan je zelf rennen, fietsen, wandelen, planken, scoren, hooghouden of touwtje springen voor het goede doel.
Wie tussen 1 januari en 24 mei voor zijn of haar doen een echte sportprestatie levert, ontvangt een mooie medaille en maakt kans op fantastische prijzen.
Voor volwassenen is het inschrijfgeld €15 en voor kinderen t/m 12 jaar is dit €7,50. De volledige netto-opbrengst komt ten goede aan de stichting Roparun.
Het motto van de stichting is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.


Aanmelden
Jouw hulp is nodig om Beat The Best tot een geslaagd evenement te maken - en om zoveel mogelijk mensen met kanker te helpen.
Doe mee, blijf gezond
en schrijf je in op:
http://beatthebest.vitalityrunners.nl[n]