Burgemeester Klijs ontvangt het boek uit handen van Desiree Cooremans.
Burgemeester Klijs ontvangt het boek uit handen van Desiree Cooremans. Foto: Tom Rietveld

Jaarboek Moerdijk 2020 uitgereikt aan burgemeester

ZEVENBERGEN - Vers van de pers heeft burgemeester Jac Klijs donderdagmiddag het eerste exemplaar van het door Uitgeverij de Bode vervaardigde Jaarboek Moerdijk 2020 in ontvangst genomen. Dat gebeurde in het gemeentehuis in Zevenbergen. Het boek werd uitgereikt door Desiree Cooremans, acquisiteur van de uitgeverij.

Desiree Cooremans: “Ik mag u namens de Moerdijkse Bode het eerste exemplaar aanbieden. Een mooie verzameling van belangrijke lokale gebeurtenissen op een rij, die nieuws waren in het afgelopen jaar in 96 pagina’s”.


Betekenis

Burgemeester Jac Klijs neemt graag het eerste exemplaar van het Jaarboek 2020 in ontvangst. Klijs: “De buitenkant ziet er al fraai uit en als ik zo doorblader dan is dit mooi om terug te blikken. Als je het boek vele jaren later weer eens uit je boekenkast haalt, dan krijgt het nog meer betekenis”. Voor het maken van de foto vragen we hem toch even de ambtsketen om te doen. Klijs: “Daar ben ik eigenlijk niet op gekleed. Maar vooruit, dan maar een keer zonder stropdas”.


Jaarboek bestellen:
www.bodeshop.nl
of wordt
Vriend van de Bode


Bestellen

Het Jaarboek Moerdijk 2020 kan ook worden besteld via www.bodeshop.nl en kost dan eveneens 19,95. Wilt u het boek thuisbezorgd krijgen, dan betaalt u 26,90 euro. Het jaarboek is ook verkrijgbaar bij de Total aan de Langeweg 12A in Zevenbergen.


Vriend van de Bode

Voor nog geen tientje meer extra per jaar bent u Vriend van de Bode. U ontvangt dan jaarlijks automatisch het jaarboek, ontvangt een leuke attentie en profiteert bovendien van vele extra’s. Meld u aan via www.vriendvandebode.nl.[n]