Speurtocht Gezond én leuk in Zeuvebultelaand

ZEVENBERGEN - We dweilen dit jaar dan wel niet van café naar café maar dweilen kunnen we dit jaar wel. Onder de noemer “Op-tooocht” heeft SCZ een heuse gezinsspeurtocht door het Zeuvebultelaand uitgezet. Deze is, met een beetje gezond verstand, volledig coronaproof te wandelen, gewoon met een app op je telefoon.


De speurtocht voert je langs allerlei bijzondere plaatsen in Zevenbergen die iets te maken hebben met het carnaval. Waar begon vroeger bijvoorbeeld de optocht? En weet nog waar de Knijneberg eigenlijk lag? Een leuke en leerzame wandeling voor jong en oud.
Stuur een mail naar speurtocht@carnavalzevenbergen.nl en je krijgt direct meer informatie.
Tijdens de speurtocht zijn er een paar dingen die u nodig hebt. Dit staat allemaal aangeven in de mail die u ontvangt bij aanmelding, dus wees snel en laat de voorpret alvast beginnen! Meer weten? We houden jullie natuurlijk op de hoogte via onze sociale media kanalen. Samen kunnen we er toch nog iets moois van maken.


Embleem,
mottosjaal,
vlag, loten


Wil je er thuis ook mooi en leutig bijlopen? Bestel dan in onze webshop via https://www.carnavalzevenbergen.nl/winkel je embleem, mottosjaal, vlag of je loten. Dit alles om het openbaar carnaval in Zevenbergen te kunnen blijven organiseren. Hang die slingers op en laat allemaal de mooie stichtingsvlag wapperen de komende dagen… ALAAF![n]