Afbeelding

Sellavie geeft het dorpse een vleugje van de stad

MADE - Vintage in een nieuw jasje, zonder de eigentijdse uitstraling te verliezen: dat is Sellavie. Sellavie (voorheen Broere Meubelen) is gevestigd in Made en heeft het dorpse daarmee een vleugje van de stad gegeven. De perfecte mix voor onze vintage winkel.


We hebben Sellavie omgetoverd in een overzichtelijke winkel met een toffe uitstraling. We hebben industrieel en klassiek samengebracht om een omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Zo is er in het verlengde van de woonkamers een speciale ‘'kringloop hoek'' gemaakt, vol handige hebbedingetjes en leuke accessoires. Buiten vindt u alle vazen, potten en andere tuinaccessoires. De containers op het terrein hebben ieder een eigen thema en waar de ene dus helemaal volstaat met servies, staan de andere weer vol met hele andere dingen.

Uiteraard houden ook wij ons aan de coronaregels, daarom verzoeken wij u om een afspraak te maken via: 06-51178676. U kunt ons op dit nummer ook benaderen voor het opkopen/ophalen van spullen c.q. ontruimingen.[n]