GroenLinks Moerdijk kiest nieuw bestuur

MOERDIJK - Op 18 maart is door de aanwezige leden van GroenLinks Moerdijk op de digitale, goed bezochte, algemene ledenvergadering een nieuw afdelingsbestuur gekozen.


De zittende voorzitter, Jacqueline Buijsrogge (Zevenbergen), blijft tot halverwege dit jaar voorzitter. Daarna stelt zij zich kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 en moet zij haar taak als voorzitter neerleggen. Aftredend waren Christie van Wendel de Joode (Oudemolen) als penningmeester en Yvonne Peters (Zevenbergen) als algemeen bestuurslid, beide waren niet herkiesbaar. Zij gaan zich nu richten op andere zaken. De huidige secretaris Jan Boekema (Klundert) legt zijn functie als secretaris neer, maar blijft algemeen bestuurslid. Gelukkig voor de afdeling waren er twee kandidaten voor bestuurstaken, kandidaatstelling van Coby Boelhouwers (Fijnaart) en Jurgen Bus (Zevenbergen). Coby is gekozen als nieuwe penningmeester en Jurgen wordt algemeen bestuurslid. Helaas blijft de positie van secretaris open staan. Vandaar een oproep voor een kandidaat secretaris voor GroenLinks Moerdijk!

Het nieuwe 4-koppige bestuur gaat enthousiast aan de slag om ervoor te zorgen dat GroenLinks Moerdijk ook dit jaar weer van zich laat horen. Een van de belangrijke taken van het bestuur zal zijn de voorbereidende werkzaamheden ter voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Draag jij GroenLinks een warm hart toe en wil jij iets voor de partij betekenen? Of wil je misschien actief worden in de lokale politiek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via moerdijk@groenlinks.nl of houdt onze website in de gaten en kom een keer langs bij een van onze activiteiten![n]