Ronde van de Fendert slaat nog een jaar over

FIJNAART - Vanwege alle onzekerheden is de organisatie van de Wielerronde van de Fendert genoodzaakt wederom een jaartje over te slaan, en gaat deze dus dit jaar niet door. We willen nog wel kijken of de cross op 17 oktober door zou kunnen gaan. Dit zal enkele maanden ervoor bekend gemaakt worden dan.

Gezien het feit we nog geen vat genoeg hebben en krijgen op het COVID-19 virus is het te onzeker om een dergelijk evenement te organiseren, het vergt veel tijd en voorbereiding en ook het langs gaan bij sponsoren is lastig in deze tijd.


Doorslag

Ook de KNWU heeft tot op heden nog geen groen licht gegeven om de wedstrijden te laten verrijden, tevens is gemeente Moerdijk ook voorzichtig met het afgeven van vergunningen.

Al deze feiten hebben de doorslag gegeven om nog een jaartje te wachten.


Ideeën

Ideeën zijn er genoeg om iets moois weg te zetten en het publiek en de mensen uit de gemeente Moerdijk te vermaken. Als we weer mogen en kunnen organiseren zullen we met deze ideeën naar buiten komen, voor nu houden we het nog even voor ons, en laten we iedereen graag verrassen tegen die tijd.


Blijf gezond

Hopelijk kunnen we op uw steun en medewerking blijven rekenen als de tijd rijp is. Blijf allen gezond en hou goede moed des te sneller kunnen en mogen we weer organiseren.
Stichting WielerPromotieFijnaart.[n]