Vormsel 2021 in
de Immanuelparochie

ZEVENBERGEN - In de Immanuelparochie wordt normaal gesproken in november het Heilig Vormsel toegediend aan jongeren uit groep 8. Vorig jaar is echter besloten dit vanwege de geldende coronamaatregelen uit te stellen. De nieuw vastgestelde vormseldatum is 10 juli 2021.


Rond de leeftijd van 11-13 jaar zijn jongeren volgens de Kerk in staat om steeds zelfstandiger na te denken over wat zij geloven. In de vormselviering bevestigen zij dat ze verder willen met het geloof dat hen is meegegeven (al kan dat ook zoekend en tastend zijn).


Voorbereiding
Uiteraard gaat aan de vormselviering een extra stukje voorbereiding vooraf. Deze wordt verzorgd door de werkgroep aan de hand van het eigentijdse project ‘In Vuur en Vlam’.

De kinderen die in 2017 in de Immanuelparochie hun Eerste Heilige Communie hebben ontvangen en die zich vorig jaar nog niet hadden aangemeld, hebben opnieuw persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Mocht u uw zoon of dochter vorig jaar al opgegeven hebben, dan blijft deze aanmelding staan.



Aanmelden
voor 1 juni


Meer informatie
Voor meer informatie of een aanmeldformulier kunt u contact opnemen met het secretariaat van de parochie, telefoon 0168-323 218 of e-mail: coordinator@immanuel-parochie.eu.
Graag aanmelden voor 1 juni 2021.[n]