Rittenprogramma TWC Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Onder voorbehoud dat de voorgenomen versoepelingen door de overheid definitief van kracht zullen worden verklaard, zullen de toerritten van TWC Zevenbergen worden opgestart. Hierbij zal uiteraard rekening worden gehouden met de voorgeschreven regels.


Omdat er lange tijd niet in clubverband is gereden is er voor gekozen om alle ritafstanden tijdelijk te verkorten zodat alle leden in de gelegenheid worden gesteld om weer een goede start te maken.

Op zaterdag 22 mei gaan de randonneurs naar Oud Beijerland(120 km), de toerrijders naar Raamsdonksveer (60km) en de recreanten naar Achtmaal(60 km). De randonneurs vertrekken om 08.00 uur en de toerrijders en de recreanten vertrekken om 09.00 uur.

Op zondag 23 mei (1e Pinksterdag) zijn er geen ritten.

Op maandag 24 mei, 2e Pinksterdag gaan de randonneurs naar Strijbeek(65 km), de toerrijders naar Zundert(60 km) en de recreanten naar Geertruidenberg(60 km). Alle groepen vertrekken om 09.00 uur.


Nieuw
Nieuw in het rittenprogramma is dat voor de recreanten in het vervolg wekelijks zowel op zaterdag als op zondag een toerrit in het programma is opgenomen.

Ook de trainingsritten op dinsdag en donderdag zullen na Pinksteren op de gebruikelijke tijden worden opgestart.

Mocht je graag een keer op proef met ons mee willen rijden, neem dan contact op met onze secretaris.
Zie hiervoor onze website
www.twczevenbergen.nl.[n]