Afbeelding

Zomeruitdaging bij Tennisvereniging de Lobbelaer

ZEVENBERGEN - Tennisvereniging de Lobbelaer biedt deze zomer tennis voor teamsporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.


De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je ruim drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Bij voldoende belangstelling organiseren we een clinic.

Je ontvangt een lidmaatschap van 1 juni t/m 12 september 2021 om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. Je kunt deelnemen aan de ClubLadder waarbij je iedere 2 weken wordt ingedeeld voor een wedstrijd in de single en/of dubbel. En je kunt begin september meedoen met de Clubkampioenschappen waarbij het park verandert in de super gezellige Camping de Lobbelaer.


Doe je ook mee?

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €55,-. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Tennisvereniging de Lobbelaer via secretariaat@lobbelaer.nl. Of meld je gelijk aan via www.lobbelaer.nl.[n]