Het nieuwe logo van de Kunst en Monumenten Route dat dit jaar veelvuldig te zien zal zijn
Het nieuwe logo van de Kunst en Monumenten Route dat dit jaar veelvuldig te zien zal zijn Foto: cultuurmoerdijk.nl

Inschrijving open voor Kunst en Monumenten Route

MOERDIJK - Goed nieuws voor kunstenaars, kunst en monument liefhebbers en natuurlijk voor de monumenthouders. Ook dit jaar is er weer, met een klein voorbehoud natuurlijk, de jaarlijkse Kunst & Monumenten Route Moerdijk in combinatie met de landelijke Open Monumentendag.


De data zijn: zaterdag 4 september en zondag 5 september; maandag 6 t/m vrijdag 10 september: Nadere individuele invulling door de monumenten

Zaterdag 11 september en zondag 12 september. Daarvan zijn op 11 en 12 september de officiƫle landelijke Open Monumenten Dagen.


Inschrijven

Wil je als kunstenaar meedoen, heb je buitenkunst of heb jij iets bijzonders om te laten zien?

Wil je als monumenthouder meedoen op alle data of alleen voor het OMD weekend? Je kunt jouw monument tot 1 juli inschrijven.

Wanneer je actief mee wilt doen aan de Kunst & Monumenten Route door jouw monument te combineren met de Kunst Route dan kun je alle dagen meedoen en vermelden we dat extra in de communicatie. Alleen tijdens de Open Monument Dagen kan natuurlijk ook. Laat maar weten.

Ga voor inschrijven als kunstenaar of als monumenthouder naar de site:

https://cultuurmoerdijk.nl/werkgroepen/kunst-monumenten-route

Het evenement wordt ondersteund door de gemeente Moerdijk, georganiseerd door de werkgroep Kunst en Monumenten Route Moerdijk 2021 en we willen er in samenwerking met jou weer een mooi evenement van maken. En daarbij houden we ons aan de dan geldende regelgeving.[n]