72e Wielerronde van Standdaarbuiten mag doorgaan

STANDDAARBUITEN - Afgelopen dinsdag kregen we te horen van de gemeente Moerdijk dat op zondag 11 juli de 72ste wielerronde van Standddaarbuiten door mag gaan ook met publiek. Uiteraard met de maatregelen die nu gelden. We hebben buiten dat ook zelf een protocol gemaakt, zodat alles goed kan verlopen volgens de regels.


In de Standaert, waar de inschrijving plaatsvind zijn 2 aparte looproutes. Ook zijn er spatschermen voor onze medewerkers aan de inschrijftafels, een route voor de kinderen en een aparte voor de KNWU deelnemers, ook zijn deze verplicht om een mondkapje te dragen. Dit zijn weer de regels van de KNWU.


Kinderprogramma

De voorbereidingen zijn op schema en heel druk met de laatste voorbereidingen maar het is wel kort dag.

De kinderen uit Standdaarbuiten hebben inmiddels een flyer mee gekregen via de school. Via Meer Moerdijk is de flyer digitaal naar alle scholen gegaan in de gemeente Moerdijk.

We moeten uiterlijk a.s. vrijdag de bekers en medailles bestellen. Dus ouders schrijf je kinderen in, als ze graag mee willen doen en wacht niet tot het allerlaatste moment en zeker niet niet aan de inschrijftafel komen op zondag 11 juli. Opgeven kan via dikkebandensdb@ziggo.nl. Het onderdeel begint om 10.00 uur inschrijven vanaf 9 uur. Na afloop van de DBR worden de kinderen gehuldigd en a.u.b gebruik u verstand en houd afstand, zoals het hoort, bij deze huldiging

We starten eerst met de Ukkie Pukkie race met loopfietsen, vanaf 2 t/m.4 jaar, dan de grote kleuters op een verkort pacours met hun fiets.

De kinderen vanaf groep 3 t/m 6 rijden een volle ronde en groep 7 t/m 8 rijden samen 2 rondes maar worden dan wel apart geklasseerd, net als de meisjes.


KNWU Wedstrijdprogramma

Het KNWU wedstrijd programma begint om 11.30 uur met de Nieuwelingen. Als tweede de Elite /Beloften, deze wedstrijd begint om 12.45 uur, gevolgd door de Nieuwelingen meisjes daarbij zijn ook de eerstejaars Juniorendames toegevoegd deze begint om 15.00 uur. Als laatste de Dames Elite/Beloften Amateur en Juniorendames het startschot word gelost om16.30 uur. Eindtijd zal zijn om ongeveer 18.15 uur


Informatie

Als u meer inlichtingen wilt kunt u mailen naar wielercriteriumsdb@live.nl[n]