Pitcher gooit de bal naar de slagman.
Pitcher gooit de bal naar de slagman. Foto: A. Oomen

Seven Hills gaat van start met competitie 2021

ZEVENBERGEN - Seven Hills senioren starten zondag 4 juli om 11.00 uur hun honkbalcompetitie. Tegenstander is Batters uit Putte. Eindelijk een jaar wachten, maar we mogen dan weer beginnen in een ietwat aangepaste competitie. Leuk dat het weer gaat beginnen!


Vanwege dit heuglijke feit hebben we een van onze sponsoren bereid gevonden de ceremoniële first pitch te doen. Toeschouwers zijn ook weer welkom, dus komt dat zien! De wedstrijd begint om 11.00 uur.


Zomer Sporten voor jong volwassenen

Er zijn bij de Gemeente veel signalen binnen gekomen op het gebied van zorg en welzijn bij jeugd, jongeren en jongvolwassenen ten gevolge van de COVID-19 periode. Het is voor iedereen een pittige periode. Gelukkig gaat het de goede kant op en is er steeds meer mogelijk zodat we hopelijk snel weer kunnen sporten zoals we dat altijd deden. Sporten is gezond en daarnaast ontmoet je (nieuwe) mensen. Bij Seven Hills willen we jong volwassenen stimuleren om (weer) te gaan sporten, te blijven sporten ondanks dat de sport die ze normaal uitoefenen stil ligt en om in de zomer Honkbal als sport te proberen. In de maanden juli, augustus en september krijgen jongeren en jong volwassenen de gelegenheid om gratis te sporten bij Seven Hills. De voorwaarden zijn dat je tussen de 18 en 27 jaar bent, dat je nog géén lid bent van Seven Hills en dat je in de Gemeente Moerdijk woonachtig bent. Ben je geïnteresseerd meld je dan aan. De trainingen vinden plaats op donderdagen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Stuur even een mailtje naar andreoomen@ziggo.nl of bel naar André op 06-38822105.[n]