Lions golftoernooi ten bate van Metakids

ZEVENBERGEN - Dit jaar organiseert Lions haar jaarlijkse Golftoernooi dat na een jaar onderbreking dit jaar gelukkig weer door kan gaan, en wel op vrijdag 27 augustus. Op deze doorgaans zonovergoten dag organiseren de Lionsclubs Hoeksche Waard, Schiedam, IJsselmonde en Zevenbergen een gezellig golfevenement op misschien wel de mooiste golfbaan van de regio, Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen in Numansdorp.


De netto-opbrengst van het toernooi komt dit jaar volledig ten goede aan Metakids. Zoals het er nu uitziet kunnen we de golfdag volledig organiseren zoals we dat in eerdere jaren ook deden, dus zonder beperkingen. Uiteraard houden we de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten, en indien nodig passen we het programma aan. Veiligheid gaat voor alles.


Metakids

Het goede doel dat deze keer centraal staat is Metakids. Dit is een organisatie die zich inzet om fondsen te werven voor onderzoek naar metabole ziekten. Deze relatief onbekende stofwisselingsziekten zijn verantwoordelijk voor bijna 20% van de sterfgevallen onder kinderen in Nederland. Dit maakt metabole ziekten tot doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen (kijk ook eens op www.metakids.nl). Metakids wil dit veranderen en heeft daar hulp bij nodig. De mooie opbrengst die we met ons toernooi de afgelopen jaren mede dankzij uw deelname hebben kunnen realiseren, geven ons goede hoop dat we dit jaar aan Metakids ook een mooi bedrag kunnen overhandigen.


Deelnemen

Het bestuur van Golfclub Cromstrijen heeft ons inmiddels laten weten dat wij de baan ook dit jaar weer kosteloos mogen gebruiken. Daar zijn we de club natuurlijk bijzonder erkentelijk voor. Het helpt ons om er, samen met u, weer een qua opbrengst succesvol toernooi van te maken. U kunt op verschillende manieren deelnemen aan de golfdag. Zo kunt u zich individueel inschrijven, maar ook met drie vriend(inn)en of relaties een flight van vier personen kopen. Zo heb je met elkaar een geweldige dag en na afloop een heel goed gevoel, los van de uitslag van de wedstrijd. Zowel wij als Metakids beschikken over een ANBI-status, waardoor al uw uitgaven mogelijk fiscaal aftrekbaar kunnen zijn. Hieronder treft u meer informatie aan, en uiteraard een inschrijfformulier. Daarnaast vindt u de informatie over het doel dat wij vorig jaar hebben gesteund.[n]