Beginnersbijeenkomst hardlopen AV Groene Ster

ZEVENBERGEN - Hardlopen is een leuke en effectieve manier om je lichaam fit te maken en te houden. Maar hoe doe je dat op verantwoorde wijze en hoe hou je het vol?  Voor alle beginnende recreatieve hardlopers biedt AV Groene Ster de jaarlijkse beginnerscursus aan.


Ook lopers die bijvoorbeeld door een blessure, zwangerschap of andere omstandigheden een tijd niet meer getraind hebben kunnen de cursus gebruiken om de draad weer op te pakken.

Het doel is dat de deelnemers na 3 maanden probleemloos 5 kilometer kunnen hardlopen en vindt plaats onder begeleiding van een trainer. Uiteraard is “maatwerk” mogelijk mocht je sneller dit doel bereiken. De trainingstijden zijn op maandag- en vrijdagavond van 20:30 tot ca. 21:30 uur. Één keer trainen per week is het minimale, 2 keer heeft de voorkeur. Na de 3 maanden kun je beslissen of je voor jezelf blijft lopen of lid wordt van de lopersgroep van AV Groene Ster.

Het lopen in verenigingsverband heeft onder andere het voordeel dat het stimulerend werkt en natuurlijk dat het gezellig is. Er zijn wel kosten aan verbonden.


Informatieavond 6 september
Heb je interesse? Dan ben je van harte welkom op de informatieavond op maandag 6 september om 20:30 uur (eindtijd ca. 21:30 uur). Op deze avond wordt niet alleen uitleg gegeven over de cursus maar ook over loopschoenen en kleding. Locatie: Kantine AV Groene Ster, De Knip 1 in Zevenbergen. De eerste training volgt op maandag 13 september 2021.

Voor meer informatie kun je terecht bij: info@avgroenester.nl.[n]