Activiteiten speelweek Helwijk
Activiteiten speelweek Helwijk Foto: Shirley Maliepaard

Kindervakantie Speelweek in Helwijk

HELWIJK - Het is weer bijna zo ver: de zomervakantie komt eraan! Dat wil zeggen dat de Kindervakantie Speelweek in Helwijk ook weer van start gaat. Dit jaar zal de speelweek er een beetje hetzelfde uitzien als vorig jaar, geen hutten bouwen maar wel 4 super leuke activiteiten. Net als vorig jaar zullen de activiteiten voor jong & oud zijn en zal het plaats vinden in de speeltuin van Speeltuinvereniging Kindervreugd in Helwijk.


Meld je aan voor
de activiteiten



6 augustus
We starten vrijdag 6 augustus met Kindershow Anders Met Sander, een interactieve show met goocheltrucs, meezingliedjes, een buikspreek act en nog veel meer. Deze show is voor alle leeftijden te bezoeken. Voor de jeugd vanaf 8 jaar is er een opblaasbaar voetbaldartspel en kan er levend tafelvoetbal gespeeld worden. Deze avond zal van 19.00 tot 22.00 uur zijn. Kom jij met jouw vrienden en vriendinnen, dan zorgen wij voor een gezellige avond!



13 augustus
Vrijdag de 13e augustus wordt er Levend Cluedo gespeeld, zes verdachten, één dader en jij bent de detective. Los jij met jouw team het mysterie op? Na Levend Cluedo kan er in de Speeltuin geslapen worden. Wat heb je nodig? Een tent, slaapspullen, een aantal vrienden en vriendinnen en heel veel plezier! Levend Cluedo zal om 19.00 uur starten en rond 21.30 uur afgelopen zijn. Om 18.30 uur kunnen de slaapspullen gebracht worden voor de overnachting. Deze avond is voor alle leeftijden. Wil je er bij zijn deze avond? Geef je dan wel even op!


14 augustus
Zaterdagochtend 14 augustus om 07.30 uur zal er een ontbijt klaar staan voor de kinderen die in de tenten overnacht hebben.


20 augustus
Vrijdag 20 augustus is er een Kinderbingo/Quiz middag onder leiding van het knotsgekke en gezellige duo Lea & Bea Bal, wel bekend van de Online bingo’s. Jullie zijn vanaf 11.00 uur welkom en de middag zal tot 15.00 uur duren. Tussendoor worden de kinderen voorzien van frietjes met een snackje. Ook voor deze middag is opgeven verplicht, zodat Lea & Bea voor ieder kind een bingo / quiz kaart hebben.

Niet alleen de kinderen, maar ook de papa’s, mama’s, opa’s of oma’s kunnen bingoën! ’s Avonds is er een Bingo met een knipoog. Je raadt het misschien al, ook onder leiding van Lea & Bea Bal. Dus wil je ze nu eens in het echt ontmoeten i.p.v. op je scherm, kom dan vanaf 19.30 uur mee bingoën. De avond zal tot 23.00 uur duren!


28 augustus
En als afsluiting van de speelweek organiseren we op zaterdag 28 augustus een fietspuzzeltocht voor jong & oud! Tijdens de route zullen er vragen beantwoord moeten worden en kom je langs de mooiste plekken. Tijdens de tussenstop kun je gebruik maken van een heerlijke lunch, aangeboden door de organisatie. De fietspuzzeltocht start om 10.00 uur en zal rond 16.00 uur eindigen. Fiets jij deze dag mee? Laat het ons even weten, door je op te geven.


Aanmelden
Zit er een leuke activiteit tussen (of meerdere natuurlijk) en wil je graag die dag of avond meedoen? Opgeven voor de activiteit kan bij Inge Maliepaard via de mail inge@svkindervreugd.nl of bel naar 06-43418894.
Opgeven voor de activiteiten kan tot en met de woensdag voor de activiteit datum.[n]