Kindervakantie Speelweek Helwijk Bingo en Quiz

HELWIJK - Wil jij met Lea & Bea bal op vakantie? Vrijdag 20 augustus organiseert Kindervakantie Speelweek Helwijk een Kinderbingo/ Quiz middag onder leiding van het knotsgekke en gezellige duo Lea & Bea Bal wel bekend van de Online bingo’s. 


Deze middag zullen de kinderen diverse landen gaan bezoeken en gaan ze op een creatieve manier hun eigen reisstand maken!

De kinderen zijn vanaf 11.00 uur welkom en de middag zal tot 15.00 uur duren. Tussen door worden de kinderen voorzien van frietjes met een snackje. 


Aanmelden Kinderbingo/ quizmiddag

Wil je erbij zijn deze middag? Geef je dan nog snel op voor woensdag 18 augustus bij Inge Maliepaard via de mail inge@svkindervreugd.nl of bel naar 06-43418894.

Bingo met een knipoog

Niet alleen de kinderen gaan op vakantie met Bea & Lea, maar ook de papa’s, mama’s, opa’s of oma’s kunnen mee op een welverdiende vakantie! 

’s Avonds is er in De Blokhut een Bingo met een knipoog. Tijdens deze bingoavond zit je in ieder geval niet te lang stil en kun je diverse leuke prijzen winnen! 

Trek je vakantie outfit alvast maar aan, want deze avond geeft je het vakantiegevoel waar je nu nog maar van kunt dromen. Zin in een gezellig avondje uit, met een knipoog? Kom dan vanaf 19.30 uur mee bingoën, de avond zal tot 23.00 uur duren.


Niet alleen de kinderen gaan op vakantie