Sarah Nollen, 19 jaar met de 6 jarige tuiger Kyra.
Sarah Nollen, 19 jaar met de 6 jarige tuiger Kyra. Foto: Coby Nollen

NK Dressuur en Vaardigheid 2021 Hippiade te Ermelo

ZEVENBERGEN - Dinsdag 17 augustus waren Annemarie Kuenen, Jordy Reuvers en Sarah Nollen afgevaardigd naar het NK Hippiade te Ermelo. Alledrie zijn lid van LR en PC Prinses Irene te Zevenbergen. De club was dus goed vertegenwoordigd met drie deelnemers.

 

Sarah Nollen 19 jaar uit Moerdijk, had zich weten te selecteren voor de Dressuur Enkelspan Paard B met haar 6 jarige tuiger merrie (Dylano × Atleet). Bijzonder omdat haar paard na blessures in 2019, toen ze net was beleerd voor de wagen, pas sinds april dit jaar weer is opgepakt. Ze staat nu dus inmiddels nog maar een kleine vier maanden voor de wagen. Zij wist in haar rubriek een 4e plaats te behalen 

Jordy Reuvers 20 jaar uit Zevenbergen, had zich met pony Boy weten te selecteren voor de rubriek Dressuur Enkelspan Pony B en wist hiermee de Bronzen medaille te bemachtigen. Ook mocht hij eerder die dag deelnemen aan de rubriek Enkelspan Pony L Vaardigheid. Hij reed binnen de tijd, maar had helaas één balletje en werd in deze rubriek 13e.

Annemarie Kuenen uit Wagenberg, had zich met haar twee shetlandpony's, Hanneke en Janneke weten te selecteren voor de rubriek Tweespan Pony L Vaardigheid. Zij reed een foutloos parcours binnen de tijd en mocht dus barrage rijden.

Ook deze reed zij foutloos en kwam hiermee op een vierde plaats in het klassement te staan.[n]