Arian van de Luijtgaarden.
Arian van de Luijtgaarden. Foto: Walter van Dongen

Arian van de Luijtgaarden clubkampioen BV De Fotsers

ZEVENBERGEN - Arian van de Luijtgaarden is in de afgelopen maanden clubkampioen geworden van biljart vereniging De Fotsers. 


De leden hebben in drie spelsoorten tegen elkaar gespeeld. De partijlengten waren ingekort met een maximum van 20 beurten. 

In de spelsoort libre eindigde Arian als 1e met 0,66 punten voorsprong op Henk Struijk welke als 2e eindigde gevolgd door Kees v.d Steen op een 3e plaats. 


Uitslagen

Bij de spelsoort bandstoten was Piet Vegers de beste met een voorsprong van 0,51 punten op Kees v.d Steen die als 2e eindigde en met 0,77 punten voorsprong op Arian die als 3e eindigde. 

In het driebanden wist Arian de 1e plaats te behalen met als 2e Kees v.d Steen en op de 3e plaats Henk Struijk. De eindstand was dat Arian met 294,18 matchpunten als kampioen te voorschijn kwam en de wisselbeker voor een jaar in zijn bezit kreeg. 

De verdere stand was 2e Kees met 283,91 mp, 3e Henk Struijk met 274,56 mp, 4e Jan Verhoef, 5e Piet Vegers, 6e Jan Broeders, 7e Henk Verbraak, 8e Toon Lammerse, 9e Gerard Dielemans, 10e Walter van Dongen en als 11e Frans Andriolo. 

In de spelsoort libre werd de kortste partij behaald door Jan Broeders in 11 beurten. 

Bij het bandstoten was de kortste partij 10 beurten behaald door Toon Lammerse. 

In de spelsoort 3-banden was Kees v.d Steen met tweemaal de kortste partij van 7 beurten de beste. 


Wisselbeker

Na afloop werd door Gerard Dielemans als voorzitter van De Fotsers de wisselbeker en de bijbehorende envelop uitgereikt aan de nieuwe kampioen.[n]