Seven Hills winnen eerste wedstrijd

ZEVENBERGEN - Ons zeer jong team heeft de 4e wedstrijd van dit seizoen winnend afgesloten. In een pitchers game die erg spannend was, wist Seven Hills in de laatste gelijkmakende slagbeurt te winnen van de Wizards of BoZ. 


Startende werper Lex gooide twee goede innings waarin hij één hit en een run tegen kreeg. In de derde inning ging Duncan de pitches overnemen, hij kreeg een unearned run tegen. Maar hij gooide fantastisch! 

In de 4 innings die hij gooide had hij 10 strike outs (van 12 nullen). Een wereldprestatie die er mede toe bijdroeg dat de Wizards niet meer op de honken kwamen. 

De jonge startende werper van de Wizards gooide een prima wedstrijd maar kon dit niet 2 uur volhouden. In de 5e slagbeurt van Seven Hills liepen de honken vol. Met wat kunst en vliegwerk wisten de Wizards de nul vast te houden. Echter is de laatste gelijkmakende slagbeurt kreeg Seven Hills nog 3 runs over de thuisplaat waardoor ze de wedstrijd winnend afsloten. Een leuke en spannende wedstrijd met slechts één veldfout. Werkelijk reclame voor de honkbalsport. 


Programma

Zondag 5 september spelen we om 11 uur thuis tegen Jeka. 

Komt dat allen zien. 

Donderdag weer trainen, vooral om de finesses onder controle te krijgen. 


Deze sport ervaren

Zijn er liefhebbers die onze mooie sport willen ervaren dan zijn ze van harte welkom. Meld je aan bij Andre Oomen op tel: 06-38822105 of op andreoomen@ziggo.nl