Stg. Seniorenraad:
55-plussers gaan digitaal!

ZEVENBERGEN - Op zaterdagmiddag 18 september 2021 open dag en informatie over computerlessen. Start om 14.00 uur. Zaal open om 13.45 uur, locatie Kasteelweg 4 in Zevenbergen, recht t.o. parkeerplaats de ‘Kasteeltuin’.


Wij ontvangen u graag met een vers gezette kop koffie of thee. Welkom! Uiteraard is het bezoeken van deze middag voor u kosteloos en vrijblijvend.

Met behulp van een beamerscherm zal onze docent cursusuitleg geven en (vrijwel) alle door u gestelde vragen hierover beantwoorden.

In de bibliotheek, op de folderstandaard in het Gemeentehuis en bij twee Zevenbergse computerwinkels op de Noordhaven, zijn info-en aanmeldformulieren gratis verkrijgbaar.

Seniorenraad Zevenbergen biedt 5 verschillende PC./Laptop/ IPad/ Tablets/Smartphone-cursussen, die door een deskundig docent worden gegeven. In samenwerking met ‘Seniorweb’.

De lesbehandelingsvorm is specifiek gericht op de iets ouderen onder ons, de 50-plussers en senioren 65+ m/v. Op een rustige wijze, met een kopje koffie erbij. Met maximaal 6 personen in een les, dus is er voor iedere cursist(-e) ruim voldoende aandacht. In een goed verlichte en verwarmde ruimte en in een prettige sfeer.
Gratis parkeren voor de deur.

Graag tot ziens op zaterdag 18 september (zaal open 13.45 uur).[n]