DHV beleeft een mindere periode in de beker

ZEVENBERGSCHENHOEK - Na een lange periode van gedwongen voetbal flauwte brak letterlijk op het juiste moment de zon door op sportpark D’n Hoekschop.

DHV speelde zijn eerste wedstrijd in de bekerpoule tegen Oosterhout. In de eerste helft werd er goed gecombineerd maar om tot kansen te komen was het eindspel te stroef, te besluiteloos. Vlak voor rust ging het achterin bij DHV mis. Een foute breedtepass die werd onderschept en Oosterhout op 0-1. Na de rust ging er niet veel meer goed met het spel van DHV. Een gebrek aan herkenbare patronen in balbezit. De brede selectie van DHV met ook vanmiddag weer de nodige aanpassingen toont duidelijk aan dat het team in opbouw elkaar nog beter moet leren kennen. Toch heeft DHV een groep spelers waarvan mag worden verwacht dat het goed gaat komen maar er zal ook op mentaal vlak een stap gezet moeten worden want in de tweede helft ontbrak het vooral aan daadkracht. Oosterhout won uiteindelijk met 0-3.[n]