Winst en verlies voor
KV Focus

ZEVENBERGEN - Het eerste korfbalweekend is geweest en we kunnen wel stellen dat het wennen was aan het samenspelen in competitie verband. Het leverde dan ook wisselende resultaten op.


Zwaar was het voor Focus B2 die in Middelharnis moesten spelen tegen Good Luck B1. Ze maakte geen schijn van kans en verloren dan ook kansloos met 27-0.
Dan moeten we wel even vermelden dat het Focus team voor het eerst als B2 team speelt en waarschijnlijk ook erg zwaar is ingedeeld. Maar we hebben vertrouwen en het komt goed.
Focus B1 had een heel spannende wedstrijd in Roosendaal tegen het sterke Keep Fit B1. Beide teams deden niet voor elkaar onder en na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter stond er een 6-6 op het bord.
Ook Focus A1 moest in Roosendaal spelen tegen en wel tegen Keep Fit A1. Ze hebben gedaan wat ze konden maar Keep Fit A1 was sterker en wonnen dan ook met 13-7. Jammer voor Focus A1 maar ze halen deze competitie zeker nog punten.


Senioren
Van de senioren teams die speelde was het spannendste spel te zien in Breda. Daar speelde Focus 3 tegen Terda 4.
Focus 3 ging sterk van start en stond al vrij snel op een 0-3 voorsprong. Toen pas ging het een beetje lopen bij Terda. Ze kwamen langzaam wat terug en bij de rust was de stand 7-10 in het voordeel van Focus 3.
In de tweede helft ging het gelijk op en werd het erg spannend. Om en om wisten de teams te scoren en Terda kwam nog heel dichtbij. Toch was het Focus 3 dat de wedstrijd met 1 punt verschil wist te winnen, 12-13. De eerste punten zijn binnen.
Ook Focus 2 wist de punten mee naar Etten-Leur te brengen door hun wist op KVK 2 met 9-12.
Bij Volharding/Emergo 1 speelde Focus hun eerste wedstrijd.
Ondanks het goede spel werd er verloren met 11- 6.


Wedstrijden in Etten-Leur
Komende week zijn alle wedstrijden in Etten-Leur en wel op zaterdag 18 september.
Al deze wedstrijden worden gespeeld op ons terrein aan de Olympiade 41 dus kom gerust kijken en moedig onze teams aan in hun sportieve strijd.
Meer info over programma:
www.kvfocus.nl[n]