Dat smaakt naar meer: brunches met een hart

MOERDIJK - Na 10 jaar burgemeesterschap in Moerdijk (en daarvoor in Strijen), is Jac Klijs nu in een nieuwe wereld terecht gekomen.

Niet meer 24/7 bereikbaar hoeven zijn, niet meer al die leuke (en soms ook minder leuke) verplichtingen… hoe laat je je oude wereld los en ga je die nieuwe ontdekken? Jac Klijs vertelt over zijn ervaringen met loslaten, vasthouden, vallen en weer opstaan tijdens de eerste ‘Brunch met een hart’ op 26 september a.s. En u kunt daarbij zijn.


Ruimte voor vragen

Na de inleiding is er ruimte voor vragen en daarna praat u met uw tafelgenoten verder over uw ervaringen met, en gedachten over, het thema ‘loslaten’. Dat doet u tijdens de brunch die bestaat uit (vegetarische) soep, broodjes en wat te drinken. We hopen dat u geïnspireerd raakt door de verhalen en de ontmoetingen.

U bent welkom op 26 september van 11.00-13.00 uur voor een lekkere brunch en een goed gesprek.

Deze eerste Brunch+ wordt u gratis en vrijblijvend aangeboden door De Ontmoeting.


Brunches met een hart

Mensen hebben ontmoetingen nodig. Niet om het met elkaar eens te worden, maar wel om elkaar te begrijpen en samen een goede tijd te hebben. Daarom organiseert De Ontmoeting ‘brunches met een hart’: een goede brunch, met een inspirerende spreker en gesprek. De spreker kiest een relevant en actueel thema en stelt een goed doel voor, waarvoor geld ingezameld zal worden (contant of via de bank). Dat smaakt natuurlijk naar meer. Daarom worden deze brunches 5 a 6 keer per jaar georganiseerd.


'Loslaten'

Zondag 26 september spreekt oud-burgemeester Jac Klijs over ‘loslaten’ en zamelen we in voor De Voedselbank. Zoals dhr Klijs aangeeft: “Nederland is een rijk land in alle opzichten, maar de welvaart is niet voor iedereen.” We hopen dat u bij wilt dragen aan dit goede doel.

Vanwege de coronamaatregelen én de voorbereidingen vragen we u om zich aan te melden via De.ontmoeting.gkz@gmail.com en ter plaatse voldoende afstand te houden tot elkaar.

Zondag 26 september, 11.00 – 13.00 uur, De Ontmoeting, Stationsstraat 2, Zevenbergen.[n]