zwerfvuil opgehaald in Oudemolen
zwerfvuil opgehaald in Oudemolen Foto: Peter van Ginneken

Doe mee met grote opruimactie in Moerdijk-dorp en natuurgebied de Appelzak

Door: Advertorial Algemeen

MOERDIJK - GroenLinks Moerdijk houdt op zaterdag 25 september een opruimactie in het dorp Moerdijk. En iedereen kan meedoen. 

Het is het derde jaar op rij dat de partij zwerfafval opruimt in de kernen van de gemeente. GroenLinks gaat deze keer aan de slag in het dorp Moerdijk en in natuurgebied de Appelzak.

De routes die de vrijwilligers gaan lopen, staan nog niet vast. Nel van Meel, coördinator zwerfafval in Moerdijk, helpt mee de juiste plekken uit te kiezen om zwerfafval te rapen. Heb je zin om mee te lopen? Kom dan zaterdag 25 september naar de Ankerkuil aan de Steenweg 48 in Moerdijk.

Je bent welkom vanaf 9.45 uur voor een kopje thee of koffie. Dan zullen de groepjes ingedeeld worden en het materiaal uitgedeeld. Er zijn grijpers, zakhouders, handschoenen en vuilniszakken die je mag gebruiken. En na afloop staat er voor de helpers een traktatie klaar. Dat zal rond 12.00 uur zijn.

Om zeker te zijn dat we genoeg materiaal hebben, willen we vragen je aan te melden bij Yvonne Peters, coördinator zwerfafval in Zevenbergen. Je kunt haar mailen op ycmapeters@telfort.nl.