Minder weekend voor KV Focus

ZEVENBERGEN - Het zat de teams van KV Focus niet mee afgelopen zaterdag.

Vooral Focus B2 had het heel erg moeilijk. Ingedeeld in de B klasse terwijl ze eigenlijk nog in de C klasse mogen uitkomen. Maar door de gemiddelde leeftijd in het team kwamen ze toch in de B klasse uit en dispensatie kregen ze niet van de bond. Daarom is het een moeilijk verhaal voor het team en de wedstrijd tegen het sterke Volharding B1 ging dan ook met 0-26 verloren. Erg jammer voor het team maar ze doen wel goed hun best.


Focus B1

De B1 moest aantreden tegen DSO B2 en ook zij kwamen tekort zodat ook deze wedstrijd verloren ging en wel met 4-10.


Focus A1

Ook de A1 kon het deze week niet waarmaken. Tegen Juliana A1 konden ze geen vuist maken en verloren dan ook met 5-12.


Teleurstellend weekend voor KV Focus


Senioren

Maar niet alleen de jeugd wist zijn wedstrijden niet te winnen. Ook de senioren lieten deze week  afweten. Focus 3 verloor met 11-18 van DSO 3 en Focus 2 moest in ONDO zijn meerder erkennen 11-13. En als laatste Focus 1. Die moest tegen de sterkste in hun poule Zaamslag en leed een nederlaag van 11-18. Toeval is wel dat de 3 senioren teams zelf ieder 11 doelpunten wist te scoren, maar we kunnen wel spreken van een teleurstellend weekend voor KV Focus.

Hopelijk gaat het komende zaterdag beter.


Programma zaterdag 25 september

Het programma voor zaterdag 25 september ziet er als volgt uit. Alles speelt wel een uitwedstrijd.

DSO B3-Focus B2 10.00u

Scheldevogels A2-Focus A1 10.40u

Juliana B2-Focus B1 11.30u

Good Luck 3-Focus 3 13.15u

Seolto 4-Focus 2 13.45u

Oranje Zwart/De Hoekse 1-Focus 1 15.30u


Trainen

Alle teams trainen weer op het veld gelegen aan de Olympiade in Etten-Leur.

En dat om een beter resultaat te behalen.

Vanaf dinsdag- en donderdagavond 18.30 uur zijn ze volop aan de training bezig. Dit alles onder leiding van enthousiaste leden van KV Focus.


Van harte welkom

Graag zelf eens meemaken hoe het er allemaal aan toe gaat? Kom dan gerust eens langs op een van deze avonden. Er is altijd iemand van Focus aanwezig om uw evt. vragen te beantwoorden. Wil je zelf eens ervaren of korfbal iets voor jou kan zijn? Breng je sportspullen mee en train gewoon lekker mee.

Je krijgt 4 gratis trainingen om te kijken of het iets voor jou kan zijn. Mocht je willen blijven dan kun je gelijk ingezet in en van onze teams.


Wil jij eens ervaren of korfbal iets voor jou kan zijn?


Meer informatie

Voor meer info over korfbal en KV Focus verwijs ik naar onze site: www.kvfocus.nl en vandaaruit kan men doorlinken naar onze facebook pagina.[n]