Muziekvereniging Zevenbergen zoekt trompettisten en klarinettisten

ZEVENBERGEN - Muziekvereniging Zevenbergen is een vereniging bestaande uit een A-orkest, een leerlingenorkest, een blaaskapel en een afdeling voor herintreders of mensen met een late roeping. 


Bij onze muziekvereniging zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste leden voor ons orkest. Van jong tot oud, iedereen is welkom!


Klarinettisten en trompettisten

Voor ons A-orkest zoeken wij muzikanten voor aanvulling in alle secties maar in het bijzonder klarinettisten en trompettisten. Bent u een herintreder en wilt u muziek maken weer oppakken? Dan kunnen wij u ook helpen. Wilt u een instrument leren bespelen? Ook dan bent u van harte welkom om een keer te komen kijken en de sfeer van repetities te proeven. Van de meeste blaasinstrumenten hebben wij meerdere exemplaren in voorraad. Elk lid krijgt, zo nodig, een instrument in bruikleen. 


Ook herintreders zijn welkom



Kom naar de repetitieavond

Als u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap van onze vereniging dan bent u op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur welkom op de repetitieavond van de harmonie. De repetities worden gehouden in Hotel-Restaurant De Borgh, IJsvlakte 1 in Zevenbergen. 


Informatie

Voor meer informatie bezoekt u onze website: www.muziekverenigingzevenbergen.nl.[n]