DHV komt goed weg in wedstrijd tegen FC Bergen

ZEVENBERGSCHEN HOEK - In een erbarmelijk slechte wedstrijd mocht DHV zijn handen dichtknijpen dat de scheidsrechter niet eerder, zoals door hem aangegeven, voor het einde floot.

Milton Nollen mocht in de 6e minuut van de blessuretijd bij de laatste aanval van DHV de voorzet nog geven, waarbij de bal door FC Bergen verdediger binnen de 16 meter met de hand werd beroerd. Edgar v.d. Giesen liet de keeper van FC Bergen bij de penaltykansloos (2-3) en kon DHV de 3 punten alsnog bijschrijven. Voor de rust bracht Edgar, in de 40e minuut, DHV uit een vrije trap aan de leiding (0-1). Onmiddellijk na rust scoorde pechvogel Marciano Klok de 0-2, maar moest later geblesseerd uitvallen met opnieuw een hamstring blessure. De 2 penalty's die DHV vervolgens in 5 minuten moest slikken (2-2), waren illustratief voor het spel deze middag. Alles ging mis en de tekortkomingen waren legio, zowel technisch als ook de speelstijl. Zaterdag speelt DHV thuis tegen VVC '68.[n]