Eerste winst voor Focus 1 in de competitie

ZEVENBERGEN - Het is eindelijk gelukt. Focus 1 heeft de eerste punten van deze competitie binnen. Ze moesten is Sliedrecht aantreden regen het eerste team van SKV. 


Het werd een wedstrijd waarin de  teams niet echt het verschil konden maken. Focus kwam wel voor en met nog een minuut spelen was de voorsprong 2 punten. SKV 1 mocht de eindstand bepalen op 10-11 zodat deze keer de punten mee naar Etten-Leur kwamen. Dat zullen zeker niet de laatste zijn. 

Ook Focus 2 had een goed weekend. In Middelburg speelde ze tegen ONDO 5 die goed tegenstand wist te bieden. Maar ze waren deze keer niet opgewassen tegen het sterkere Focus 2. De einstand was opgelopen tot 7-11 in het voordeel van de ploeg uit Etten-Leur. 

Focus 3 had minder geluk. In Klundert waren ze geen partij voor het sterke DSO 3. Toen de scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd was de stand 17-7 voor de ploeg uit Klundert. 

Focus A1 moest door de week een wedstrijd spelen tegen Schedevogels A2. Deze wedstrijd werd verloren met 14-4 en op zaterdag moesten ze in Oud Gastel aantreden tegen Juliana A1. Dit werd een spannende wedstrijd die helaas ook verloren werd. Geen groot verschil en de stand werd 12-10. Jammer maar helaas. 

Ook in Klundert moest Focus B1 aantreden tegen DSO B2. Maar ook hier geen winst . Verloren werd er met 84. 

Dan nog als laatste Focus B2. Die waren in Yerseke voor hun wedstrijd tegen Volharding B1. Deze wedstrijd was Volharding ook duidelijk te sterk maar Focus B2 heeft zijn eerste punt van deze competitie gescoord. En dat gaan er zeker meer worden . Ze verloren met 18-1. Dus al met al wisselend succes voor de teams van Focus. 

Komende Zaterdag spelen alle teams thuis. Dat wordt een gezellige dag.


Programma 

Zaterdag 16 oktober

Focus B2-DSO B3 aanvang: av10.00 uur

Focus B1-Juliana B1 av11.15 uur

Focus A1-Scheldevogels A2  av12.30 uur

Focus 3-Good Luck 3 av12.30 uur

Focus 2-Seolto 4 av14.00 uur

Focus 1-Voltreffers 1 av15.30 uur


Informatie

Zoals u kunt zie speelt alles thuis op ons veld gelegen aan de Olympiade 41. En loop gerust eens binnen om te kijken hoe het een en ander gaat tijdens een competitie wedstrijd. Verder is er van alles te zien op onze site www.kvfocus.nl en op onze facebookpagina.[n]