Klundert krijgt alleen de complimenten

KLUNDERT - Persoonlijke fouten hebben zaterdag Klundert een goed resultaat gekost. Klundert speelde een meer dan prima pot voetbal tegen het sterke Tholense Boys, maar moest uiteindelijk met een zwaar geflatteerde 3-0 nederlaag het veld verlaten.

Brutaalweg nam Klundert tegen Tholense Boys het initiatief en was een uur lang de zwaar bovenliggende partij. Regelmatig kwam Klundert goed door en had in de eerste helft diverse kansen om een bres te slaan in de Thoolse verdediging. Na een klein kwartier dacht Klundert de leiding te nemen, Jeffrey van Wingerden kopte een voorzet van Ramon Frijters op het doel die ruim achter de doellijn werd gestopt door de Thoolse goalie. De scheidsrechter kon naar eigen zeggen niet constateren dat de bal achter de lijn was ondat net een speler zijn gezichtsveld belemmerde.
In de tweede helft was het eerst Kevin van Andel die twee keer alleen voor het Zeeuwse doel op dook maar niet wist te scoren. Uit het niets kwam Tholense Boys op het uur op voorsprong toen de Klundert verdediging onvoldoende ingreep en een Thoolse aanvaller te veel ruimte gaf om af te drukken, 1-0. Na deze onverwachte treffer kwam er meer evenwicht in het duel en kreeg Tholense Boys de 2-0 en 3-0 op een presenteerblaadje aangedragen. Tot twee keer toe werd een Klundert verdediger op de achterlijn gefopt en was het een simpel kunstje om de voorsprong uit te breiden, waarbij gezegd dient te worden dat de derde treffer wel erg fraai werd ingeschoten. Waar Klundert op grond van het vertoonde spel, wat erg veel vertrouwen voor de toekomst moet geven, minimaal recht had op een punt droop het zwaar teleurgesteld af. Volgende week wacht kampioenskandidaat Halsteren, wellicht kan Klundert boven zich zelf uitstijgen en voor een verrassing zorgen.[n]