Kees Maas zoals iedereen hem kent. Hier bij de profronde van Etten-Leur.
Kees Maas zoals iedereen hem kent. Hier bij de profronde van Etten-Leur. Foto: Henk den Ridder

Wielercafé met Kees Maas en Anja de Bont

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Half maart 2020 had de Club van 100 van de Stichting Wielerronde Zevenbergen het eerste echte Wielercafé willen houden. Maar een week daarvóór barstte de coronabom in ons land. Meer dan anderhalf jaar later kan het Wielercafé alsnog worden gehouden. En wel op zondag 31 oktober vanaf 14.30 uur in Café De Druif, Langenoordstraat 154, Zevenbergen.

Henk den Ridder van de Club van 100 interviewt drie gasten. Anja de Bont, zij is oud-wielrenster en thans bestuursvoorzitter van het KNWU-district Zuid-West-Nederland, Ad Pertijs, hij is al tientallen jaren sportverslaggever. Ad volgt veel sporten maar zijn hart ligt bij de wielersport. En derde gast is Kees Maas, de bekendste en meest gewaardeerde wielerspeaker.

Toerwielerclub De Druiventrappers presenteert zich ook deze middag. Het Wielercafé is in beginsel bedoeld voor de leden van de Club van 100. Maar eigenlijk is iedereen welkom.

De Club van 100 is bedoeld voor particulieren die de profronde van Zevenbergen willen ondersteunen. Ze betalen minimaal 100 per seizoen. De Club van 100 bestaat twee jaar en heeft ongeveer veertig leden.