Marcel en Ellen Deelen.
Marcel en Ellen Deelen. Foto: Jan Michielse

Reportage over beroemde bewoners d’Engelenburgh op Ons West Brabant

Door: Advertorial Algemeen

FIJNAART - Marcel en Ellen Deelen bewonen sinds 2009 de bijzondere villa “d’Engelenburgh” aan de Molenstraat in Fijnaart. In de villa bieden zij (jonge) musici of podiumartiesten gelegenheid hun kunnen te tonen voor publiek. 

Daarnaast hebben zij enkele jaren met kerst 5-gangen diners verzorgd voor alleenstaanden en eenzamen. Zij willen iets betekenen voor de maatschappij maar wie zijn Marcel en Ellen eigenlijk? Ellen Deelen heeft een achtergrond als dramatische sopraan in opera’s en operettes. Muziek zit in haar genen en af en toe valt uit het raam van de villa nog een mooie door haar gezongen evergreen te horen. 

In de genen van Marcel zit interesse in geschiedenis en vergeten verhalen opgenomen. Daarnaast schrijft Marcel bijzondere verhalen die in zijn weblog “MarcelvanEllen” te lezen zijn. Inwoners uit Halderberge kennen Marcel en Ellen mogelijk ook van het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum. Marcel is jarenlang voorzitter van dit museum geweest.

Streekomroep “Ons West Brabant” heeft een mooie reportage gemaakt en is te zien ieder heel uur op de TV-kanalen van Ons West Brabant, ook op Facebook en YouTube.