11-11 bal Zeuvebultelaand gaat naar buiten toe!

ZEVENBERGEN - Zaterdag 6 november organiseert Stichting Carnaval Zevenbergen (SCZ) het jaarlijkse 11-11 festival. Onder andere ingegeven door de geldende coronamaatregelen is dit jaar voor een andere locatie gekozen; het Marktplein in Zevenbergen.


Daar openen om 15.00 uur voor iedereen de ‘deuren’, waarna het officiële programma start om 16.00 uur en door loopt tot 23.30 uur.


Carnavalstempel
Na een jaar met de carnavalsvlam op een laag pitje is het eindelijk weer zo ver! Zaterdag 6 november verandert het Marktplein in Zevenbergen tot een ware carnavalstempel. Een podium van 8 bij 8 meter en diverse tenten zorgen voor een goede atmosfeer als aftrap voor het mooiste seizoen van het jaar.


Carnavalslied
Tijdens deze feestdag, terrein open om 15.00 uur, passeren vele vaste onderdelen de revue maar ook nieuwe elementen zijn aan het zeer gevarieerd programma toegevoegd. Als gebruikelijk wordt op deze dag het Carnavalslied van het komend carnavalsseizoen gekozen, inschrijven hiervoor kan nog tot 31 oktober via liedjesfestival@carnavalzevenbergen.nl. Ook worden de (nieuwe) leden van Raad van Elf en bestuur gepresenteerd.


Nieuwe prins
En omdat carnaval zonder prins geen feest is vindt om 19.11 uur de officiële bekendmaking van de nieuwe Prins van het Zeuvebultelaand en zijn vernieuwde Ereraad plaats.


Muziek
Het officiële programma start om 16.00 uur met muziek van DJ Maurice Ploeg waarna om 16.30 uur al de eerste artiest op het podium staat. Door de dag heen zullen ook De Floes, Bultse Herrie en De Notenkrakers hun muzikale kunsten tonen. Daarnaast zijn er de hele dag door optredens van onder andere de Zevenbergse Leroy Krielen, bekend van zijn party hit ‘feesten’, Denans uit Prinsenbeek, hij is al vele jaren een graag geziene gast bij diverse (carnavals)feesten, ook in Zevenbergen. Als laatste treedt ‘Mosterd na de Maaltijd’ uit Hoeven op. Drie jaar geleden hadden zij met hun ‘Hé Jacqueline waar is de vaseline’ een enorme kraker te pakken wat ze met nummers als ‘Ik zie geen fluit door de achterruit’ nog eens herhaalden. Deze feestelijke dag wordt door John Crezée kundig aan elkaar gepresenteerd.


Kaarten kopen
of bestellen


Bezoekers dienen vooraf gratis kaarten te ‘kopen’/bestellen.
Bestellen: Dit kan vanaf woensdag 20 oktober via:
www.carnavalzevenbergen.nl/winkel
Kopen: En op vrijdag 5 november van 19.30 tot 21.30 uur en op zaterdag 6 november van 09.30 tot 14.30 uur.
Kaartverkoop vindt beide dagen plaats bij de evenementenlocatie op de Markt.
Vanzelfsprekend gelden tijdens dit evenement de actueel geldende Corona maatregelen.
Concreet houdt dit nu in dat bezoekers vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs, vanaf 14 jaar in combinatie met ID-bewijs, dienen te tonen.


Polsbandjes
Polsbandjes die toegang geven tot het terrein zijn op basis van beide regels en in combinatie met een gratis toegangskaart af te halen op voornoemde data.
Om drukte te voorkomen, adviseren wij om op vrijdagavond of zaterdagochtend al uw coronacheck te laten uitvoeren.[n]