Bezoekers genieten
Bezoekers genieten Foto: Leo Dietvorst

Derde editie DeSchuurRocked wederom een succes

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Deze 3e editie, wederom georganiseerd door een vijftal liefhebbers van rock/metal krijgt een vervolg in oktober 2022. In het  theater, wat pas verbouwd is, luisterden zo’n 90 aanwezigen naar de muziek.

Met de prachtige akoestiek en beeldkwaliteit heerste echt een festivalsfeer met bezoekers die fanatiek luisterden naar de muziek. De schuur medewerkers danken we voor hun geweldige medewerking. Velen zijn op Pinkpop, Rock Werchter, Dynamo open Air, Lowlands, geweest waar deze bands live optraden. Het terugzien van deze optredens op het grote scherm met deze kwaliteit geeft het gevoel of je er weer bij bent. Dat is wat blijkbaar wat leeft bij de enthousiaste bezoekers. O.a. Metallica, Rammstein, Nightwish, AC/DC, Iron Maiden, Golden Earring, Foo Fighters, Arch Enemy, The Editors en. Het kwam allemaal voorbij tijdens de 3e editie. Er werd volop genoten van het gevarieerd muziekgenre wat door de geweldige beeld en geluidkwaliteit in de Schuur echt binnenkomt. De quiz, die zelfs voor deze fans pittig was, werd gewonnen door het team “Stoptrein”.
De vraag “komt er een 3e editie“ is door de positieve reacties duidelijk. Op 15 oktober 2022 gaat het wederom los in Theater De Schuur.
Feedback/tips kunnen worden gegeven op onze site Facebook “DeschuurRocked 2021”.