Afbeelding
Foto: Marcel Otterspeer

VVD Moerdijk kiest Danny Dingemans tot lijsttrekker

Door: Monique Jansen Politiek

ZEVENBERGEN - Danny Dingemans trekt de lijst voor de VVD Moerdijk. De leden kozen Dingemans unaniem tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart.

Nadat de VVD-leden zijn kandidatuur hadden bekrachtigd, gaf Dingemans aan dat hij wil dat we in de gemeente Moerdijk blijven investeren. “We moeten grote plannen moeten durven oppakken om een welvarende gemeente te blijven met een hoog voorzieningenniveau en een fijn woonklimaat.”

Wethouder

Dingemans is sinds 2010 actief voor de VVD in Moerdijk, van 2014 tot begin 2020 als fractievoorzitter. Toen volgde hij Thomas Zwiers op als wethouder van de gemeente Moerdijk. Zijn portefeuille omvat: Economische zaken, arbeidsmarkt, participatie, armoedebeleid, toerisme en mobiliteit. 

Dingemans is ook nog docent sociale wetenschappen aan Fontys Lerarenopleiding in Tilburg. Hij geeft daar een dagdeel per week les. De nieuwe lijstaanvoerder is geboren en getogen in Fijnaart en woont sinds 2008 in Noordhoek. Hij is getrouwd, vader van drie kinderen en onder meer actief voor Scouting Nederland.