Woensdag 10 november

Inzameling kleding en schoenen

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Wij hebben nog behoefte aan Kleding en schoenen Afleveren elke werkdag, tussen 9.00 en 11.30 uur Adres: Bartholomeus parochiehuis naast de R.K. kerk, Doelstraat/Markt 19a, Zevenbergen. Op dit moment alleen nog kleding en geen andere goederen. Opbrengst gaat naar het project het goede doel

 

Zaterdag 13 november

“Wat heb je allemaal gemist feest “ in Langeweg

19:30 | Dorpshuis 't Stedeke

Zaterdag 13 november organiseert carnvalsstichting De Slikgatse Kemphanen een groots Wat heb je allemaal gemist feest in Dorpshuis Ons Stedeke, Kloosterlaan 24, van vroeg in de avond tot vroeg in de nacht. Van 19.30 tot 00.00 uur is iedereen in Langeweg van harte uitgenodigd om gezellig met ons in te halen wat we gemist hebben door corona. Kom verkleed, of gewoon als jezelf, want we vieren natuurlijk ook de opening van het carnavalsseizoen. Ingredienten waar wij voor zorgen: Gezellige muziek, een hapje en een drankje. Zorg zelf voor de corona check app, want die moeten we controleren en voor contant geld, want Ons Stedeke heeft (nog) geen pin mogelijkheid.


 

Zondag 14 november

Top2000 dienst in Fijnaart

19:00 | Protestantse kerk

Op zondag 14 november is er weer een top2000 dienst. Vorig jaar kon het niet doorgaan, dus des te meer kijken we er naar uit. Jens ,Mirte en Sira zullen weer de meest inspirerende en aansprekende nummers uit de bekende top2000 lijst ten gehore brengen. Dus 14 november, 19.00 uur in De Ontmoetingskerk in Fijnaart.

 

Dinsdag 16 november

Repair Café Zevenbergen

9:00 | Trefpunt Meer Moerdijk

Dinsdag 16 november van 9.00 tot 12.00 uur bij Trefpunt meer Moerdijk zijn de vrijwilligers van Repair Café Zevenbergen weer aanwezig om u te helpen met uw kapotte spullen. U kunt ons vinden in zaal 3.