Aqua'53 start nieuwe
EHBO-cursus in januari

ZEVENBERGEN - Er is sprake van een ongeval of iemand wordt plotseling onwel. Dan is het een geruststellende gedachte om te weten hoe u moet handelen.

EHBO-vereniging Aqua '53 Zevenbergen start in januari een nieuwe cursus. Aan het einde van de cursus heeft u geleerd wat te doen in situaties waarin de eerste minuten van levensbelang kunnen zijn maar ook wat te doen bij kleine ongevallen in en om het huis. Kortom, in de cursus leert u hoe te handelen als EHBO-er en heeft u voldoende kennis opgebouwd om te weten wanneer u de huisarts of een ambulance in moet schakelen.


Door oefenavonden uw kennis op peil houden


Kosten

De kosten van de cursus zijn inclusief lesmateriaal en examenkosten. Veel zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van deze cursus. Informeer bij uw zorgverzekering of dit ook op uw verzekering van toepassing is. Na het afronden van de cursus kunt u door het volgen van oefenavonden uw kennis op peil houden bij een EHBO-vereniging.


Lessen

De lessen worden verzorgd door onze instructeur Marco Sep. Hij beschikt over een eigen lesruimte aan de Zuidhaven te Zevenbergen. Voor meer informatie/aanmelden kunt u bellen met: Marco Sep, tel. 06-27056394, of na 15.00 uur bellen met Jolanda Broeders, tel. 06-22033547. Of mailen naar:
info@ehbo-zevenbergen.nl.[n]