Speeltuinvereniging Kindervreugd past activiteiten aan

WILLEMSTAD - Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen ontkomt ook Speeltuinvereniging Kindervreugd er niet aan om ons activiteitenprogramma aan te passen. 


De volgende wijzigingen in de activiteiten zijn van toepassing:

De Line Dance avonden zijn verplaatst naar de donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur.
De kaartavond die op 4 december gepland stond, wordt nu gehouden op zondagmiddag 12 december van 13.30 tot 17.00 uur. De volgende kaartspellen worden er gespeeld: Duizenden, klaverjassen, rikken en skip-bo.
De Instuifavonden voor zowel de jeugd als de 12+ dit jaar komen te vervallen.
De Kerstmarkt die gepland stond voor zaterdag 11 december komt te vervallen. In plaats daarvan staat nu een doorlopende Mini Kerstmarkt opgesteld. Deze is iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur te bezoeken en doordeweeks tijdens de reguliere openingstijden.
De kerstbingo die gepland stond op zaterdag 18 december wordt nu een Online Bingo. Bingokaarten zijn te koop via de webshop www.svkindervreugd.nl/shop.
De trekking van de kerstverloting, die normaal tijdens de kerstmarkt plaatsvindt, zal plaats vinden tijdens de online bingo.

De reguliere activiteiten die overdag plaatsvinden, zullen gewoon doorgang vinden op de normale tijden, met hier en daar zo nodig wat aanvullende maatregelen. Voor overige avondactiviteiten wordt, eventueel in overleg met de betreffende huurder of werkgroepen, gekeken naar alternatieven. 


Informatie

Voor actuele informatie kunt u terecht op de facebookpagina en website van Speeltuinvereniging Kindervreugd.[n]