Unieke set doucheproducten In bad met de Prins
Unieke set doucheproducten In bad met de Prins Foto: BC Variant

Nieuw: In bad met de Prins!

BERGEN OP ZOOM - Het is dweilen met de kraan open! Met de showergel van BC Variant kun je heerlijk in bad met de Prins. Een overheerlijke geur van bloemen die na een donkere periode hun kop weer boven de grond uitsteken. Zo kunnen we fris het voorjaar in.


Of je nu gaat voor een warm bad met Wannes 3, in het ruime sop met Steketee, een duik met de Nar of poedele met de Grootste Boer. Één ding is zeker: dweilen in de badkamer wordt nog leuker met de hair & body showergels van jouw favoriete pakkendragers. Via www.inbadmetdeprins.nl zijn 4 bijzondere doucheproducten van de Bergse Pakkendragers te koop. Kies zelf met wie je in bad wilt: De nieuwe Prins, de Nar, onze Steketee of toch de Grootste Boer? Moeilijk kiezen: er is uiteraard ook een mooie set verkrijgbaar.


BC Variant

De bouwers van BC Variant hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan dit unieke product, in samenwerking met Eric Elich die de etiketten ontworpen heeft. Werken aan een nieuwe vastenavendwagen verliep uiteraard door Corona wat anders. Maar de bouwers kunnen natuurlijk niet stilzitten en willen de Bergenaren toch iets moois aanbieden in de Vastenavendtijd! We hebben gekeken wat we wél konden doen en hebben een lokale ondernemer bereid gevonden om voor ons een aantal mooie producten te fabriceren. En daarom liggen er nu 4 doucheproducten klaar in de webwinkel!

Kijk op www.inbadmetdeprins.nl en bestel! Dan zijn de producten 23 januari en 13 februari 2021 op te halen, uiteraard volgens de dan geldende coronamaatregelen. De douchegels zijn €3,33 per stuk. Liever een mooie set? Deze is te koop voor €11,11. Bestel snel! Dan heeft u een uniek product in huis én helpt u BC Variant aan wat extra's tot de optocht van 2022.[n]